2777
2789
عنوان

بوی تخم مرغ توی کیک

503 بازدید | 9 پست

سلام

میشه اگه بلدین کیک بپزین کمکم کنین؟

من چندباره کیک درست میکنم همش بوی تخم مرغ میده...کامل پف میکنن و طبق رسپی زرده و سفیده با همه

تایم هم زدنش رو رعایت میکنم،چالازا رو برمیدارم،

تخم مرغ با وزن ۶۰تا ۶۵گرم و تازه استفاده میکنم،وانیلم پودری و تازه س

نمیدونم چرا واقعا کیکام بوی تخم مرغ میده!؟

دو تا رشته سفید دور زرده داره که بهش میگن چالازا 

این رشته ها یه طورایی کمربند ایمنی زرده ست

اونا رو جدا کن 

یه ذره پودر هل یا یه نوک قاشق گلاب هم بزن به موادت

نور خواهی مستعد نور شو.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم رنده پوست پرتقال بریز احتمال خیلی زیاد بوی تخم مرغو میگیره 

تخم مرغ و جدا گونه بشکون به چیز سفید پررنگ خیلی کوچولو توشه اونو جدا کن بنداز دور 

تخم مرغاتم سفیده و زردشو جدا کن با همزن برقی خوب بزن

سفیده جدا 

زرده رو با وانیل و شکر اینقدر بزن کرم رنگ بشه 

وقتی تخم مرغ میچسبه ب دیواره باید با لیسک یا قاشق دور ظرف رو تمیز کنی اون مقداری ک ب دیواره میچسبه ...

آفرین 👍

استارتر این دورگیری مواد هم یکی از راه های خیلی عالی و مهمه

نور خواهی مستعد نور شو.... 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز