2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی دوباره بزار

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

اسی تاپیکت منو تو فکر فرو برد

چرا تا حالا تنهایی نرفتم سفر🤔🤔🤔

الان دلم خواست یهو😅

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
اسی تاپیکت منو تو فکر فرو برد چرا تا حالا تنهایی نرفتم سفر🤔🤔🤔 الان دلم خواست یهو😅

اخی عزیزم😂❤️

اما من هدفم یچی دیگه بودا😂

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

کجایی ؟ 😂😂

چکار کردی ؟

چقدر خرج کردی ؟

کجا رفتی ؟ سوئیت ؟ هتل ؟ آپارتمان ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اسی کجایی رسیدی🤣

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
عکس بفرس بینم چ کوفتیه🤣

میگم اونکه بیماری روانی سیو بود تو یکی از تاپیکاش مامانشو مشنگ خطاب کرده بود،ینی خوندمش ترکیدم🤣🤣🤣🤣🤣لامصب قفل کرد نشد بگم همونجا

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨
کجایی ؟ 😂😂 چکار کردی ؟ چقدر خرج کردی ؟ کجا رفتی ؟ سوئیت ؟ هتل ؟ آپارتمان ؟

تاره رسیدم میخوام استارت کار رو بزنم ب امید خدا

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂
تاره رسیدم میخوام استارت کار رو بزنم ب امید خدا

چقدر دیر رسیدی 😧

خیلی تو راه بودیا

مگه از کدوم شهر رفتی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
میگم اونکه بیماری روانی سیو بود تو یکی از تاپیکاش مامانشو مشنگ خطاب کرده بود،ینی خوندمش ترکیدم🤣🤣🤣 ...

🤣🤣

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم