2777
2789
چیا خریدی ؟

دو تا هودی خریدم 

دلم براش سوخت یه پیراهن یقه اسکی با یه پیرهن خوشگل خریدم براش

آخه چقد من اسکلم مثلا خواستم انتقام بگیرم

اصلا پشیمون شدم نمیدم بهش میدم ب داداش خوشگلم😂

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂
دو تا هودی خریدم  دلم براش سوخت یه پیراهن یقه اسکی با یه پیرهن خوشگل خریدم براش آخه چقد من اس ...

کاش تو خواهرم بودی یه کم ازت یاد میگرفتم 😝😝

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته این که شوهرت عصبی و فحاش و بداخلاق نیست هم تاثیر داره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
دو تا هودی خریدم  دلم براش سوخت یه پیراهن یقه اسکی با یه پیرهن خوشگل خریدم براش آخه چقد من اس ...

عکساشو بده 😂