2777
2789

سلام دوستان خوب هستید؟ 

ببینید من در کل آدم مهربونیم تا بدی نبینم بدی نمیکنم به کسی به شدت عاشق کمک کردن به بقیه ام یعنی من تو کلاس هوای همه رو نگه میدارم و سعی میکنم ک واقعا خوب باشم بهترین نسخه خودم ولی مثلا فرق  نداره کار به کار کسیم ندارم اما هرجا مث کلاس بیرون هررر جاااااا باهام در میوفتن یا مثلا بی محلی میکنن و همه با من اوایل نه ها بعد گذشت زمان مشکل دار میشن من خیلی خیلیییی فکر میکنم که چی گفتم چیکار کردم اما جوابی پیدا نمیکنم نمیگم بقیه بده من خوبم ولی اخه من به کسی بد رفتار نمیکنم بدی ببینم یا مسخره شم

بنظرتون چرا واقعا سردر گمم جوری ک تمرکز رو هیچی ندارم بیایید مث خواهرانه نظر بدین

عزیزدلم متاسفانه آدمای کمی هستن که قدردان ادم صاف و‌ساده باشن همیشه باید یه هوا خودتو دریغ کنی تا پا ...

اخه ببین نمیتونم دلم میگه برو مثلا فلان کار رو کن مثلا چجور تیپ شخصیتی بردارم؟ با اونا دیگ سرسنگین باشم و شوخی نکنم دیگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش اینکه فکرتو درگیرشون نکن ارزش نداره 

ولی ب نظرم از فردا همه ی خودت رو‌خرجشون نکن

همه مهربونی همه توجه ت… 

بذار برای دوستای صمیمیت که درست و‌امن هستن

قدم اول شوخی و خنده و پیگیری و‌دلسوزی رو بذار برای دوستای صمیمی‌و‌امنت 

برای بقیه محترم باش دوست باش ولی مثل خودشون باش

تا هم ازت کمک نخواستن پیش قدم نشو  

نه لفت نده 

کلا خیلی واکنش نده لفت دادنم یه واکنش احساسیه 

از فردا خودتو سرگرم و شلوغ نشون بده 

همیشه در دسترس نباش برا همه 

بذار کنجکاو بشن 

آدمایی که همه ی هودشونو رو نمیکنن همیشه جذابن 

متاسفانه آدمای صاف و ساده و مهربون زود پایمال میشن

باید جنبه ادما رو بسنجی بعد خودتو براشون بذاری

مثلا دوست صمیمیم اگه با من دردودل کنه من با تمام وجود میخوام‌و‌تلاش میکنم مشکلشو حل کنیم یا راهی پیدا کنیم

ولی دوست غیر صمیمیم یعنی مثلا همکلاسی یا اشنا اکه برام دردودل کنه فقط گوش میدم در نهایت میگم حق داری امیدوارم درست بشه… به ادما باید اندازه لیاقتشون بها داد 

نه لفت نده کلا خیلی واکنش نده لفت دادنم یه واکنش احساسیه از فردا خودتو سرگرم و شلوغ نشون بده همیشه د ...

درسته خیلی ممنونم ازت واقعا خیلی سردرگم بودم سعی میکنم دیگه این مشکل  خودم رو حل کنم و بیشتر حواسم باشه❤️

ممنونم باز ازت حق داری زیادی بها دادم

ممنون واسه  پاسخگویی مهربون