2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خارج رحمی بودید کلا وقتی بی بی زدید مشخص شد باردار هستید؟

اره مشخص میشع مثبت میشه ولی چون به اندومتر نمی چسبه به جاهای دیگه میچسبه تو سونو مشخص میشه خارج رحمیه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

من بودم ک لولم ترکید و خونریزی داخلی داشتم لوله و تخمدان سمت راستمو دراوردن کلا

نمیخوام باردار شم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
من بودم ک لولم ترکید و خونریزی داخلی داشتم لوله و تخمدان سمت راستمو دراوردن کلا نمیخوام باردار شم

حتما بچه داری ؟؟؟ نگفتن علتشو من دوبار با دارو رفع شد لولم اکس رنگی گرفتم سالمه پیچ اینام نداره درمونده شدم

حتما بچه داری ؟؟؟ نگفتن علتشو من دوبار با دارو رفع شد لولم اکس رنگی گرفتم سالمه پیچ اینام نداره درمو ...

اره قبلش داشتم

ن نگفتن.برا من دلیلش فکر میکنم دوش واژینال بود

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
من بودم ک لولم ترکید و خونریزی داخلی داشتم لوله و تخمدان سمت راستمو دراوردن کلا نمیخوام باردار شم

لکه بینی و خونریزی هم داشتی شما که متوجه بشی من تو ۴هفته رفتم سومو دکتر گفت یا خ کوچیکه یا خارج ررحم هیچ علائمی هم نداشتم فقط دوروزه پهلوی راستم به شدت درد میکنه دکتر گفت اکه لکه بینی و درد داشتی برو سونو واژینال ولی من بخاطر درد پهلوم امروز نوبت گرفتم برم انجام بدم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود