منم افسرده ام انقد دلم آشوبه تازه رفتم دکتر تا ببینم چی میشع😔
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام. چکارایی کردین واسه رفع افسردگیتون. چیرا که تو تایپیک گفته بودم.
من تقریبا تاپیکتو خوندم ولی هیچ کاری نکردم.. اصن نمیتونم مثل یه تیکه گوشت خامم که فقط گریه یه ذره آرومم میکنه.. من اصلا با خدا حرف نمیزنم چون شرایط فعلی مو خودم ازش خواستم دیگه نمیتونم اعتراض کنم
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
عزیزم خب با همون ناتوانی حرکت کن کارایی کن. حیفه آدم فکر کنه خوب نمیشه. شماها جوون ...
من هنوز از تو رختخوابم پا نشدم حتی نمتونم آب ب صورتم بزنم..خیلی سخته خیلی خیلی