2777
2789
عنوان

باردارم،دیشب از فکر خوابم نبرد😭

2009 بازدید | 86 پست

از یه طرف صاحب خونه بهمون گفت پاشید میخوام خونه رو تعمیر کنم،خونشه حق داره،همسرم گفت دوماه بهم فرصت بده تا خونه پیدا کنم باز خدا خیرش بده داد،ولی دو ماه دیگه میشم شش ماه،با یه بچه دوم مدرسه ای،دست و بالمونم خالی با این همه پول رهن که بیداد میکنه،اخه چیکار کنم  همسرم گفتم میگفتی خانومم بارداره یه سال هلم فرصت بده میگه خونشه چی بگم،دیشبم تا صبح از پادرد نخوابیدم اخه چرا اینجوریه،همسرم میگم بره جایی وام بگیره،الان کجا تو این دوماه زود وام میدند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به این مسائل فکر نکن خدایی که تا الان روزی رسونده از الان به بعدشم میرسونه تو بارداری نباید بخاطر این چیزا خودتو به هم بریزی مسائل مالی باشه برای اقایون اونا خودشون بیخیال تر از این حرفان خدا هم درست میکنه واقعا پس فقط به فکر سلامتی خودتو نی نیت باش

تمام چیزی که تعریف کردی منم‌مثل شما بچم کلاس اوله خودم ۷ماهه باردارم خونه اجاره ای فقط اینکه میخ ...

همسرم گفت هر چقد کرایه رو بردی بالا من قبول میکنم،طفلی به خاطر شرایط من،ولی برای یه پسر جوونه ماشاالله دوتا خونه داره یکی هم داهاتشون گفت نه پاشید از دیشب فقط داریم حرص میخوریم  

تو بانک رسالت حساب باز کنید که اگه از این ب بعد خدایی نکرده ب مشکل خوردید زوپ بتونید وام بگیرید

الان هم اگه کسی تورسالت امتیاز داشته باشه و خاضر بشه امتیازشو برشما بده ، تو همون شعبه که اون شخص حساب داره حساب باز کنید تا بهتون امتیاز شو انتقال بده

و ضامن جور کنید سریع میدن ان شاء الله

طلا نداری بفروشی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

همسرم گفت هر چقد کرایه رو بردی بالا من قبول میکنم،طفلی به خاطر شرایط من،ولی برای یه پسر جوونه ماشاال ...

به جا حرص خوردن بگردید یه خونه پیدا کنید

۲ماه وقت زیادیه

شاید یه خونه بهتر با یه شرایط بهتر منتظرته

همسرم گفت هر چقد کرایه رو بردی بالا من قبول میکنم،طفلی به خاطر شرایط من،ولی برای یه پسر جوونه ماشاال ...

نمیدونه بارداری؟

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم