2821
2789
عنوان

عروسي بدون شام

668 بازدید | 24 پست

بنظرتون اين كار زشته ما تالار گرفتيم به صرف ميوه و شيرينيه

❤️تو مبين اندر درختي يا به چاه تو مرا بين ك كنم مفتاح راه ❤️ خدايا براي هر لحظه هزار بار شكرت❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والاعزیزم اگروسعت نمی‌رسه به نظرم یه مهمونی آبرومندانه بگیری توی خونه باشام ومهمونای کم خیلی بهترباشه تااینهمه هزینه تالاروعروسی وفیلمبرداربدی شام نباشه اخرببین هرکاری کنی صورت خوشی نداره معمولاهم حقیقت کسی هدیه خاصی نمیده 

والاعزیزم اگروسعت نمی‌رسه به نظرم یه مهمونی آبرومندانه بگیری توی خونه باشام ومهمونای کم خیلی بهترباش ...

اره این ایده خوبیه

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄

همون ورودی تالار وشیربنی وشربت کم کم۲۰تومن میشه 

ولی انتظار کادو اینا زیاد نداشته باش چون عروسیه وعقد نیست که شام ندی اشکال نداشته باشه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
2823
2791
2779
2792