راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه بنده خدابودهمسایه بودن اینااومدن تالاروارکست وهمه چی گرفتن ولی شیرینی دادن مثل استارترحقیقت چون کرونابودمانرفتیم ولی همسایه ها خیلی پشت سرش حرف میزدن ومنم میشنیدم جالب این بود که به همسایه هانگفته بودن براشیرینیه اونام کادومیبرن میرن میبینن شامی نیست همه هد یه هاروپس آوردن وبه عروس که ندادن هیچ چقدرم حرف زدن پشت سرشون حالامن این تجربه این بنده خدارومیگم استارتردیگه خودش بایدتصمیم بگیره نهایت یه وام بگیره شامم بده یانه مهمونی روسبک بگیره ولی آبرومندانه
من ندیدم تا حالا.خب ی مهمونی کوچیکتر توی ی باغ بگیرین.عروسی دختر داداش من توی کرونا بود اما تجربه خوبی شد ی باغ از اینایی فضای سنتی داره و تخت و اینا داره گرفتن عصر که عروس و داماد همونجا عکاسی کردن.شب هم مراسم..کلا چهل نفر بودیم با بچه ها. شام هم هرکسی هرچی دوست داشت من و شوهر و دخترم پیتزا سفارش دادیم😁قلیون هم بود اونایی اهلش بودن.خلاصه خیلی خوش گذشت