من چندروزه حالم بدشده و به شدت سرفه میزنم دوازده روز دیگه عمل ابدو دارم اگر کرونا باشه به نظرتون تااون موقع میتونم عمل کنم ؟مشکلی برام پیش نمیاد ؟فردا میخوام برم تست بدم
سلام مبارکت باشه . پس اونطور که وحشتناک تعریف میکنن نیست ؟ بعد از چقدر میشه سرکار رفت ؟ ممنون میشم ر ...
سلام،من خودم بعد از ۱ماه رفتم سرکار ،البته چون زیبایی و منم کارمندم استعلاجی ندادن و مرخصی گرفتم.ولی بعد از هفته سوم خونه تکونی کردم و یکی دوروز رفتم سفر😁
توروخدا جواب بده عزیزم من ۳ تا بچه کوچیک شیطون دارم وزنم پایینه به نظرت بعد چند روز میتونم خودم تنها ...
با کمک راه رفتن و شاید تا ۳یا۴روز لازم داشته باشین که ادم ترجیحا فقط برای کارهای ضروری مثل سرویس رفتن بلند میشه ولی خودم به شخصه بیشتر نشسته بودم و وقتی دراز میکشیدم برای بلند شدن احتیاج به کمک داشتم،مگر اینکه کنار تختت یه دسته ای یا وسیله محکمی باشه که برا بلند شدن ازش کمک بگیری ولی به نظرم با وجود بچه کوچیک شما خودتم که کمک نخوای حتما کسی مراقب اونا باشه چون ادم به شدت حساس میشه و ممکنه رفتارا و شیطنتای اونا عصبیت کنه،اگر میخوای با ارامش نقاهت و بگذرونی حداقل خیالت از بچه ها راحت باشه ،چون نمیتونی به اونا برسی و فقط باید استراحت کنی تا زود سر پا بشی