2777
2789
عنوان

فاصله ی بین کرونا وعمل ابدو

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی باردار میشن شکم عین خمیر کش میاد دیگه.بعد زایمان هم ول میشه . اما اصلا عمل ساده ای نیست. به جرئ ...

آره عزیزم من خودمم یه بارداری داشتم شکمم خیلی تخت بود چسبیده بود به کمرم سایزم ۳۴ .الان هم سایز۳۶ لباس بهم میخوره  ولی خودم میفهمم به سفتی و تختی گذشته نیست شکمم انگار بالای نافم یه نخود فرورفتگی داره یه وقتا میگم نکنه فتق هستش و مجبور بشم عمل کنم اصلا نمیدونم چیه ولی میدونم بخاطر کش اومدن شکمم توی بارداریه

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)

ممنونم از نظراتتون بچه ها .اینو بدونید اگر پیش یه جراح ماهر عمل کنید وبااگاهی کامل جلو برید وواقعا کاندید این عمل باشید مشکلات بعدش خیلی کمتره .من فتق شکم شدم و باید عمل کنم و به خاطر فاصله ی عضلاتم خیلی شکم بیرون زده و بزرگی دارم بااینکه اصلا چاق نیستم این دوتا جز عمل زیبایی برای من محسوب نمیشه نهایت کار که پوست و میکشه برای من کار اضافی هست و زیبایی محسوب میشه .دکتر من روزی چندین نفررو عمل میکنه و من باخیلی هاشون بعد عمل صحبت کردم .واقعا سختی خودشو داره و تا دوهفته باید خمیده راه بری و رعایت کنی .نه تا پنج سال .چه خبره ؟بعد دوماه تا سه ماه میتونی ورزش هم بکنی .سزارین هفت لایه شکمتو پاره میکنن فرداش پامیشی بچه بغل میری خونه .این که فقط لایه بالای شکمه وداخل شکم رو باز نمیکنن

پدرت و جد پدرت و همچنین پدرجدپدرت میاد جلو چشمت . دختر عمم عمل کرد یک ساله داره درد میکشه

خانم شریفی من بالاخره عمل ابدو کردم ولی الان که سیزده روزه از عملم گذشته هیچ دردی ندارم .فقط ورم و کشیدگی پوست .به گنم عادت کردم .داروهامم تموم شده .دختر عمه ی شما مطمنی فقط ابدو کرده ؟ چه طور میشه یک سال درد کشید 

[QUOTE=258395111]خانم شریفی من بالاخره عمل ابدو کردم ولی الان که سیزده روزه از عملم گذشته هیچ دردی ن ...

عزیزم من به اندازه ی یه پرتقال از طرف سمت راست شکمم بیرون زده بود و سونو هم دادم که فتق بود .ولی خوشبختانه سوراخ نشده بود فقط پوستم نازک نازک شده بود که برام ترمیمش کردن 

عزیزم من به اندازه ی یه پرتقال از طرف سمت راست شکمم بیرون زده بود و سونو هم دادم که فتق بود .ولی خوش ...

سلام عزیزم من میخوام ابدو انجام بدم میخواستم بپرسم دردش چه جوریه مثل سزارین؟

سلام عزیزم من میخوام ابدو انجام بدم میخواستم بپرسم دردش چه جوریه مثل سزارین؟

عزیزم اگر فقط ابدو داشته باشی درد کمتری نسبت به لیپو و تزریق باسن داری .با پمپ درد قابل کنترله .تو کامنت هام گذاشتم همه رو اگه خونده باشی .بستن شکم بند تو اتاق عمل واون سفتی ش خیلی به کمتر درد کشیدن کمکت میکنه .فقط ضعف و کمر درد کلافه کننده س .من خودم با دوتا درن ها دستشویی میرفتم .راه میرفتم .

عزیزم اگر فقط ابدو داشته باشی درد کمتری نسبت به لیپو و تزریق باسن داری .با پمپ درد قابل کنترله .تو ک ...

عزیزم مبارکت باشه منم میخام عمل کنم ،لیپو۳۶۰ ابدو داشتید، ترنسفر چی؟

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
عزیزم اگر فقط ابدو داشته باشی درد کمتری نسبت به لیپو و تزریق باسن داری .با پمپ درد قابل کنترله .تو ک ...

سلام گلم خوبی

منم شکمم شدید اوریزون شده...

یه بچه ۷ساله دارم ولی ۳تا سقطم داشتم

میخام دومی رو اوردم برم ابدو ...

عزیزم تو ابدو پهلو هارم آرایش میدن.؟

من یکم گودی بغل ران دارم میخام فقط اون پر بشه وگرنه باسن اضافی تر نه

فقط ترسم اینه سر عمل بمیرم دوتا بچه هام بمونن😔☹

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
پدرت و جد پدرت و همچنین پدرجدپدرت میاد جلو چشمت . دختر عمم عمل کرد یک ساله داره درد میکشه

من ابدو عمل کردم و اصلا اینجور که دختر عمه شما اذیت شده اذیت نشدم،نقاهتش ۱ماهه که اونم فقط چند روز اول کمی درد داره که با استامینوفن از بین میره،و به مدت شاید۳هفته باید خمیده راه رفت ولی در مجموع نهایت۱ماه مراقبت میخواد باید به خودت فشار نیاری،همین،دختر عمه شما حتما مشکل دیگه ای داشته یا بعد عمل مشکلی براش پیش اومده

خانم شریفی من بالاخره عمل ابدو کردم ولی الان که سیزده روزه از عملم گذشته هیچ دردی ندارم .فقط ورم و ک ...

عزیزم مبارکت باشه . الان مشکلی نداری ؟ راضی هستین ؟ منم میخوام انجام بدم اما میترسم