2777
2789
عنوان

فاصله ی بین کرونا وعمل ابدو

1779 بازدید | 37 پست

من چندروزه حالم بدشده و به شدت سرفه میزنم دوازده روز دیگه عمل ابدو دارم اگر کرونا باشه به نظرتون تااون موقع میتونم عمل کنم ؟مشکلی برام پیش نمیاد ؟فردا میخوام برم تست بدم

تعداد رای : 8
نظرسنجی
مشکل دارمیشم
0
0%
مشکلی پیش نمیاد
8
100%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت و جد پدرت و همچنین پدرجدپدرت میاد جلو چشمت . دختر عمم عمل کرد یک ساله داره درد میکشه

وزنش چقدر بود؟

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)
۶۴کیلو بود فقط شکمش اویزون بود بعد زایمان

وای برای اینکه شکمش صاف بشه این عمل رو کرد یعنی فقط زیبایی یا مشکل دیگه شکمی داشت و مجبور بوده که برای درمانش عمل بشه؟

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)
عمل ابدو فقط برا زیباییه

جدی ؟نمیدونستم فقط زیبایی اخه با وزن ۶۴ چقدر میتونه شکم داشته باشه که تحریکش کرده باشه زیر تیغ عمل بره

جدی ؟نمیدونستم فقط زیبایی اخه با وزن ۶۴ چقدر میتونه شکم داشته باشه که تحریکش کرده باشه زیر تیغ عمل ب ...

وقتی باردار میشن شکم عین خمیر کش میاد دیگه.بعد زایمان هم ول میشه . اما اصلا عمل ساده ای نیست. به جرئت میتونم بگم سخت ترین عمل جهانه. دختر عمم ۷ساعت تو اتاق عمل بود و بعد عمل هم تا پنج ماه از درد فریاد می کشید دستش رو باید حتما می گرفتن تا بتونه بلند بشه