2777
2789
عنوان

با شوهرم بخاطر وزنم مشکل دارم

822 بازدید | 47 پست

7 ساله ازدواج کردم، عین 7 سال تنها دلیل اختلاف و دعواهامون وزن منه، از روز اول می‌گفته باربی دوس داره

خستم بخدا، اینقد منو بخاطرش تحقیرم میکنه، همش میگه چربی هستی، نمیشه نگات کرد، مدام و درهمه حال تحقیرم میکنه

در همه حااااال(نخوام بیشتر توضیح بدم) 

منم عصبی شدم دیگه، گفتم مگه عروسک پشت ویترینم که انتظار داری تو 7 سال تغییر نکنم

اصلا قربون صدقم نمیره، کلا کم حرفه، حرف هم که میزنه فقط ایراد میگیره از من

خستم بخدا، از خودشو زندگی و همه چی خستم والا

👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چند کیلویی من ک ارزو چاق شدن دارم همسرم هم مند همینطوری دوسداره ولی من دوس دارم چاق شم

کاش به زمانی برگردیم:که بزرگ ترین غم زندگیمان شکست پی در پی نوک مدادانمان بود:))

همسرتون شما ندیده که چجوری هستید که باهاتون ازدواج کرده؟ 

مشکل یه چیز دیگست وزن شما فقط بهانه ایه برا دعوا 

سعی کنید وزنتونو کم کنید با کمی تلاش میشه در کنارش بیشتر باهم صحبت کنید تا مشکل اصلی رو پیدا وحل کنید

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...