2777
2789
عنوان

بچه ها شده پنهانی یه کار بدی کنید و استرس بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 50 پست
من نزدیک ۶ ساله دارم کارای پنهانی میکنم هیچکس جز خودم نمیدونه🦦

ببین ماه پشت ابر نمیمونه هاا

البته یکی نیست به خودم بگه😂

ولی خدایی نکرده فاش شه من یکی که هیچی دیگه😬 باز استرسم بیشتر شد😂🤦🏼‍♀️

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
زیاد میترسم😥

بی خیال باباااا،اگر هم بفهمه بگو دوست پسر چیه من اینقدر خاطر خواه داشتم همشون خواستگارم بودن ،در حد اشنایی با خانواده بوده (با خنده و محکم)،دیگه پیش هم نگیر حوصله داری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم تجربه ش کنم ببینم چطوریه هم سیگار هم قلیون ولی میترسم از صدمه ای میزنه ب ریه تو اطرافم ...

من عاشق بو وینستونشم یعنی هرکس میکشه میمیرم اون لحظه اینقددوس دارم ک نگوووووو رفیق پسر قدیمی داشتم میکشید هربارمیکشیدمیگفتم توروخدافقط بوش بفرس برامن هنوزم ک هنوزهرکس مبکشه از۵۰فرسخی بوش میفهمی عاشقشم لعنتی

بی خیال باباااا،اگر هم بفهمه بگو دوست پسر چیه من اینقدر خاطر خواه داشتم همشون خواستگارم بودن ،در حد ...

بعد اینکه گفتم نه خب خعلی عذاب وجدان داشتم ،ولی تو عقد گوشیشو دیدم با یه دختره چنتا عکس داشت کنار هم

من عاشق بو وینستونشم یعنی هرکس میکشه میمیرم اون لحظه اینقددوس دارم ک نگوووووو رفیق پسر قدیمی داشتم م ...

مخصوصا وقتی با عطر مردونه قاطی میشه من عجیب خوشم میاد😂😬🤦🏼‍♀️

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
منم دوست دارم تجربه ش کنم ببینم چطوریه هم سیگار هم قلیون ولی میترسم از صدمه ای میزنه ب ریه تو اطرافم ...

به تازگی از یه دکتر شنیدم

سیگار بدتر از تر یاک هست 

ریه رو داغون میکنه 

همیشه فکر میکردم سیگار در برابر مواد مخدر چیزی نیست 

ولی خیلی اتفاقی با خانم دکتر حرف ریه شد 

گفت سیگاری ها ریه شون از خیلی خیلی اسیب میبینه و خیلی بیشتر از ادم معتاد به مواد مخدر 

پس اصلا بهش فکر هم نکن که سمتش بری

چه سیگار چه قلیون 

نفس خیلی مهم هست 

روزه شک دار نگیر گلم دیگه تموم شد و هیچ وقتم نمیفهمه☺️💞

من بیخیال شدم الان ۶ ساله داریم زندگی میکنیم ،ولی تو عقد برا خواهر شوهرم تعریف کردم ماجرارو ،ازون میترسم ک خبر داره😥

همزمان داشتم برنج میشستم وبا گوشی شوهرم صحبت میکردم از دستم افتاد تو قابلمه 

سریع دراوردم  باطریشو جدا کردم خشک کردم تو قسمت هندزفری  میخوره برنج رفته بود دراوردم یواشکی گذاشتم سرجاش خراب شد مجبورشد بره یکی بخره یه روز نزدیک بود لو برم خدا کمکم کرد

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
به تازگی از یه دکتر شنیدم سیگار بدتر از تر یاک هست  ریه رو داغون میکنه  همیشه فکر میکرد ...

دقیقا خودمم کلا از بوی سیگار خوشم نمیاد ولی دوست داشتم ببینم چ حسی داره 😂 ولی در کل سلامتیم مهم تر از ی تجربه ۳ ۴ دقیقه ایه 

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
بعد اینکه گفتم نه خب خعلی عذاب وجدان داشتم ،ولی تو عقد گوشیشو دیدم با یه دختره چنتا عکس داشت کنار هم

خب اونم داشته دیگه خودتم داشتی ،به هیچی فکر نکن با ارامش زندگیتو کن مهم نیست مال قبلا بوده