2777
2789
عنوان

بچه ها شده پنهانی یه کار بدی کنید و استرس بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 50 پست

اره

من دوس پسر داشتم موقع خاستگاری دو دل بودم

بعد همه چیو به خاستگارم گفتم حتی شماره دوس پسرم هم بهش دادم (البته دوس پسر که نبود یکی دوماه با یه نفر اشنا بودم خیلی دوسش داشتم با هم رفت و امد داشتیم البته مامان بابام اطلاع داشتن )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سوتی دادم عجیب بیست میلیون ضرر به شوهرم هنوزم نگفتم

شت منم تو همین مایه هام الان حالت تهوع گرفتم از اضطراب انگار وقتی یه کار بدی میکنی میفتی تو لجن هرچی ادامه بدی بدتر گیر میکنی قیافه شوهرمو‌ که میبینم حالم از خودم بهم میخوره 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
اره من دوس پسر داشتم موقع خاستگاری دو دل بودم بعد همه چیو به خاستگارم گفتم حتی شماره دوس پسرم هم ب ...

اینجوری حساب نمیشه من وضعم خرابه این که گفتی دیگه نه پنهانی هست نه استرسی

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
برا برا اول باشه عادیه  وقتی تکرار بشه عادت میکنی دگ 😂

دفعه اولم نیست از این گوه های الکی میخورم خودمم میدونم نباید بکنم ها عادت کردم اههه ولی از اضطرابش کم نمیشه

من 🚬 یه دوره ای می کشیدم استرس داشت چون اگه خانواده میفهمیدن پوستمو میکندن

منم دوست دارم تجربه ش کنم ببینم چطوریه هم سیگار هم قلیون ولی میترسم از صدمه ای میزنه ب ریه تو اطرافمم کسی سیگاری نیس یا قلیون نمیکشه ک ازش بگیرم😐😶

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚