من یه دروغ گفتم با اینکه به خیر گذشت و کسی نفهمید ها ولی هم عذاب وجدان دارم هم یه دلشوره وحشتناک😬چیکار کنم اصلا راه نداره که برم راستشو بگم نمیتونمم بهش فک نکنم هرچیم توبه میکنم دلم آروم نمیشه احساس دلشوره و اضطراب داره میکشتم تپش قلب گرفتم
روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
بعد همه چیو به خاستگارم گفتم حتی شماره دوس پسرم هم بهش دادم (البته دوس پسر که نبود یکی دوماه با یه نفر اشنا بودم خیلی دوسش داشتم با هم رفت و امد داشتیم البته مامان بابام اطلاع داشتن )
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه سوتی دادم عجیب بیست میلیون ضرر به شوهرم هنوزم نگفتم
شت منم تو همین مایه هام الان حالت تهوع گرفتم از اضطراب انگار وقتی یه کار بدی میکنی میفتی تو لجن هرچی ادامه بدی بدتر گیر میکنی قیافه شوهرمو که میبینم حالم از خودم بهم میخوره
روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️