2777
2789

سلام. وقت شما بخیر باشه. 

اگه بخوایم اینجا در مورد شغلمون صحبتی کنیم یا تاپیکی بزنیم، و خودمون رو معرفی کنیم،  کدوم قسمت باید بزنیم که کاربریمون قطع نشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید. چون خیلی ها نیاز به دیده شدن دارن. 

ممنون از سایت.

‌نی_نی_یار_پنج#  

نی_نی_یار_حذف_تاپیک2# ‍ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_پنج  

اینطوریاس😁راستی من جدید نیستم از سال ۱۳۹۷ خواننده خاموش بودمممم،نی نی یار توروخدا منو تعلیق نکن سعی میکنم دختر خوبی باشمممم😭😂مخالف توهین به همدیگه تو سایت.ما اومدیم اینجا ک دور هم خوش باشیم دور از مشکلات پس این چنددقیقه ی همو خراب نکنیم🥺راستی میشه برام دعا کنید آرزوهام برآورده بشن؟؟؟❤️

منم انلاين شاپ روغن گياهي براي پوست و مو و ماساژ  دارم 

٢ ماهه شروع كردم ك اينجوري شد 

اگر مشاورع خاستيد راجب روغن بهترن ميدم حتي اگر نخاستيد بخريد 

ولي خب اگر قسمت شد و نيني يارا اجازه دادن يكم خودمونو معرفي كنيم

اگر سوالي راجب قانون جذب داشتيد بپرسيد بهتون ميگم💎⚡️

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_پنج  

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡
اونجايي كه احتياج به ديده شدن داشتيمو فيل تر كردن منم پيج كيك خامه ايي داشتم مشتريام پريدن

چند وقته شروغ كردي 

كدوم شهري 

فروشت چطوره؟ 

چقدر فالو داري

اگر سوالي راجب قانون جذب داشتيد بپرسيد بهتون ميگم💎⚡️

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡
نی نی یار ۴۱ کاربر عادیه🤣🤣 من همیشه تگش میکردم. 

جدی😳 من فک کردم اونم نی نی یاره