2777
2789
عنوان

آنلاین شاپی ها جمع شید اینجا از نی نی یار بپرسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 50 پست
من ۱۱۵۰ فالور داشتم.  پیجم یک سال کمتر. فروش متوسط. بیشتر حضوری

چيه حيطه ي كاريت 

من ٥٨٠ تا فالو كلا دارم ٢ماهه شروع كردم 

منم فروشم بيشتر اشناهات ولي از پيجمم فروختم

اگر سوالي راجب قانون جذب داشتيد بپرسيد بهتون ميگم💎⚡️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چيه حيطه ي كاريت  من ٥٨٠ تا فالو كلا دارم ٢ماهه شروع كردم  منم فروشم بيشتر اشناهات ولي ا ...

من کارگاه تخصصی ادویه جات دارم. خوزستانیم و تخصصی ادویه آبادان میزنم. ۱۵۰ قلم جنس دارم.

اتفاقا میخواستم خودم تاپیک بزنم بساطتون رو بیارین اینجا اگر عکس بذارین فعال باشین اینجا هم فروشتون میره بالا قبلا کاربرا تو سایت خیلی فروش داشتن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

الهی فدات شم چکار باید کنیم

تاپیک میزنین جنسی که میخوایین بفروشین رو عکس میذارین اگر عکس بذارین و فعال باشین فروش خوبی خواهید داشت قبلا خیلی از کاربرا همین جا فروش داشتن بعد مغازه زدن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اتفاقا میخواستم خودم تاپیک بزنم بساطتون رو بیارین اینجا اگر عکس بذارین فعال باشین اینجا هم فروشتون م ...

کلا اینجا یک سایت زنونه هست من از ۸۹ اینجام. ولی کاربری قبلم سر زایمانم نمیدونم چی شد یادم نمیاد رمز و اینامو. 

هرچی بخوایم اینجا هست . چقدر خوبه اینجا رو محل رشد خودمون کنیم و اینطور سایت هم بالاتر میره

عزيزم الان بايد چكار كنيم؟

خيلي ممنونم ميشم منم راهنمايي كنيد به اينجا وارد نيستم با اينكه خيلي ساله ميام ني ني سايت و كاربري قبليم غير فعال شد چون خيلي وقت استفاده نكرده بودم و دوباره ايجاد كردم

پيج لباس بچه گانه و زنانه