2777
2789

سلام بچه ها امروز داداشم رفته خونه خواهرم بعد خواهرم خونش طبقه بالای خونه مادرشوهرشه داداش من ی مدتی کارش طرف خونه خواهرم بود و هر از گاهی شبا میرفت خونه خواهرم برا خواب ،این در صورتیه که شوهر خواهرم شبا خونه نیست ،حالا امروز داداشم رفته خونه خواهرم ماشینشو با فاصله از در پارک کرده برادر شوهر مجرد هواهر میخاسته با موتور بره داخل پارکینگ با موتورش خورده زمین بغد مادر شوهرش پله رو گرفته بوده که چرا نزدیک در پارک کردین وبیایین ماشینتون بر دارین با کلی سروصدا کرده تو پله خواهرم خیلی اعصبانی شده خیلی به داداشم بی احترامی شده ،حالا به نظرتون رفتارش چطور باشه چجور بر خورد کنه الان کنارمه هر چی میگم آروم نمیشه

کاربر قدیمی ☺️کاربریمبعضی مواقع دست خواهرمم هست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش به خاطر نزدیکی پیش خانواده همسره!

جدا بشن راحت میشن

اون دستوپاچلفتیه چ ربطی به پارک ماشین داره.اصلا فک کن کس دیگه پارک کرده میرفت جلودرشون عربده کشی؟؟؟میتونست؟؟؟

بره بگه یعنی چی اتفاقه پیش اومدخ حالا مثلا بیرون بود طوری نمیشد. دعوا نداره مگه ما اینجا ادم نیستیم. ...

اره والا منم میگم خوب مگه آدن نبوده زنگ میزد میگفت بیاین ماشینتون بردارین تا من موتورم بذارم پارکینگ ن این کارا

من قشنگ حال خواهرتو درک میکنم 

زندگی با خانواده شوعر تو ی اپارتمان مث شکنجه عست 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بنظر من سرسنگین بشه و بی محلی کنه نشون بده ناراحته که با داداشش اینجوری برخورد کردن

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
گلم جواب ابلهان خاموشیه جواب نده تا بسوزه اگه شرایطشو داره زود از اون خونه بره بگه بهم توهین کردن ...

اره خواهرمم نظرش اینه کلا دیگه خونشون نره

بعد مادرشوهرش سیاست نداره ها اگه داشت دعوانمیکردی جوردیگه رفتارمیکرد این نشون میده عصبانیتشو نشون دا ...

ن عزیزم اتفاقا خیلی تا حالا سیاستش رو شده فقط میهاست ی کاری کنه که داداش من دیگه خونه خواهرم نره که برنده شد