2777
2789

بچه ها من تازه شنبه هفته پیش کلاس رانندگیم تموم شد منتهی مربیم مالی نبود تو این سه هفته باهاش خیلی کنار اومدم تا فقط ساعتم و پر کنه چون خودم بلد بودم رانندگی رو. خلاصه که با هر کار مسخرش ساخته بودم تا جلسه یکی مونده به آخرم. من خیلی وقت شناسم و بدم میاد کسی سر ساعتی که میاد نیاد.ما ساعت دو بعد از ظهر کلاس داشتیم باهم منم از شانس موبایلم رو جا میذارم میرم جایی که باید ببینمش ولی نبود.نیم ساعت وایمیسم خیلیم عصبی شده بودم ولی وقتی اومد گف چرا گوشیت و جواب نمیدی و اینا من از ساعت یک و خرده ای داشتم میگرفتمت بعد گوشیشم خواست نشونم بده ولی من چون پشت فرمون بودم ندیدم.راستش خودم یکم شک کردم به حرفش چون من تا یه ربع به دو خونه بودم گوشیم زنگ نخورده بود این کی منو گرفته که من نفهمیدم.خلاصه که این حرف رو زد من فکر کردم راست میگه و از خودم عصبی شدم که گوشیم و یادم رفته بود کلاسم نیم ساعتش پریده بود چون برام بیشتر نموند گفت من تقصییری نداشتم و این حرفا. 

من میرم خونه گوشیم و چک کنم که این کی زنگ زده و چنبار زنگ زده.میبینم دو بار بیشتر زنک نزده اونم ساعت دو و بیست دقیقه😐😐

انقدرررر ناراحت و عصبی میشم که حد نداره خیلی بدم اومد با اون سنش اینجوری دروغ گفته بود بهم و خر فرضم کرده بود.

ادامش رو پست میکنم

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه که اخرین جلسه ام بود تصمیم گرفته بودم اصلا محلش نذارم و کلا سرد باشم باهاش.کلاسمون که شروع میشه منو میبره اندیشه اونجا سربالایی و سرپایینی داره منم تاحالا اونجا نرفته بودم برا رانندگی سربالایی و که رد میکنم میرسم به سرپایینی سرعت داشتم از پشت میزنم به ماشین رو به رویی😂😂

ماشین جفتشون به چوخ میره این مربیه هم انقدررر حرص میخوره انقدر چرت میگه منم دیگه راحت هرچی تو دلم بود رو بهش میگم بهم میگف اره تو باید کلاس اضافه برداری امتحانت رو رد میشی و این حرفا منم گفتم اگه کلاسم بردارم با تو برنمیدارم معلوم نیست حواست کجا هس اصلا

آخه همه میگن تقصیر اون بوده حواسش نبوده من زدم به ماشینه😂😂

خلاصه خیلی دلم خنک میشه چون قبلش واقعا انقدر ناراحت بودم گفتم من راضی نیستم اون پولی رو که از من دروردی 

حالا هم باید اینجوری خرجش میکرد

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

خب

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
[QUOTE=253595204]نشسته ام به تاپیک نگاه میکنم .تاپیک اه میکشد[/🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂

اسی دیرتر بزاره جیغ میکشه   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
شنبه که اخرین جلسه ام بود تصمیم گرفته بودم اصلا محلش نذارم و کلا سرد باشم باهاش.کلاسمون که شروع میشه ...

این دیگه کارما نبوده انتقام سخت بوده . نقره داغ شده که هم حواسش باشه هم کارآموزو این جاها نبره   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
این دیگه کارما نبوده انتقام سخت بوده . نقره داغ شده که هم حواسش باشه هم کارآموزو این جاها نبره &nbs ...

نمیدونم شاید😂

آخه من خیلی اعتقاد دارم بهش واقعا هم دلم میخواست خودم حالش رو بگیرم😂😂

نمیدونم شاید😂 آخه من خیلی اعتقاد دارم بهش واقعا هم دلم میخواست خودم حالش رو بگیرم😂😂

اتفاقه می افته .ولی کاش زودر حرفتو میزدی نه این که یهو تو این شرایط خودتو خالی کنی

اتفاقه می افته .ولی کاش زودر حرفتو میزدی نه این که یهو تو این شرایط خودتو خالی کنی

آخه حرفم رو زده بودم خود اموزشگاه گف بیایین هرچی شد به خودمون بگین منم بعد جلسه سوم رفتم گفتم اونا هم فقط گفتن مربیت رو عوض میکنیم. من فکر کردم تذکر میدن تا مربی کارش رو درست انجام بده ولی مربی های دیگه رو هم که میدیدم این تازه گل سرسبدشون بود