2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوای روی دلت پا بذاری به خاطر خدا هم خیلی سخته اما نتیجه ی خوبی داره خیلی برام سخت و زجر آور بود که ...

ولا خیلی پا روی دلم گذاشتم

زجرکشیدم

دلموشکستن

کینه نگرفتم

ولی حکایت همچنان باقیست

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم
ولا خیلی پا روی دلم گذاشتم زجرکشیدم دلموشکستن کینه نگرفتم ولی حکایت همچنان باقیست

منظورم اینه که مثلا دلت بخواد کاری رو بکنی که حرام هس اما به خاطر خدا انجامش ندی

در کل هر نذری مثلا قبوله ؟ من دوست دارم تو مشهد نزدیک ۱۰ ۱۴ تا کیسه تن زیپ مثلا بیسکویتو و شکلات و ...

نمی دونم من نذر نمک این طوری دادم و قبول شد و حاجتمو گرفتم  باید از یه خانم جلسه ای کسی بپرسی که بلده

منظورم اینه که مثلا دلت بخواد کاری رو بکنی که حرام هس اما به خاطر خدا انجامش ندی

میدونم گلم

میگم اینکارو کردم 

ولی چیزی نشد

البته خداروشکرکه یه گناهم کمترشد

ولی خب تغییری حاصل نشد

دزفول  خوزستان

راستش من دنبال یه نفر تو تهران می گشتم برای فامیلمون 

از خود خدا بخواه کمکت می کنه یادت باشه از الان مثل قبل زندگی نکنی تو خودتو تغییر بده خدا هم زندگیتو تغییر میده بهتر از کیمیا رو بخون حتما   

میدونم گلم میگم اینکارو کردم  ولی چیزی نشد البته خداروشکرکه یه گناهم کمترشد ولی خب تغییری ح ...

اما من دقیقا از وقتی که این کارو کردم نتیجه شو به چشم خودم دیدم  واقعا خالصانه برای خدا بود؟؟

اما من دقیقا از وقتی که این کارو کردم نتیجه شو به چشم خودم دیدم  واقعا خالصانه برای خدا بود؟؟

البته خوب طول میکشه تا تاوان گناهتو پس بدی بعد از اون زندگیت درست میشه مگه این که هر شب نماز شب بخونی

[QUOTE=253602299]اما من دقیقا از وقتی که این کارو کردم نتیجه شو به چشم خودم دیدم  واقعا خالصانه برای خدا بود؟؟[/واقعااااا برای رضای خدا بود

اونو بخشیدم

براش طلب خوشبختی میکنم

باپدرومادرم مهربونم....... 

خیلی هم درحقم دعامیکنن ولی نتیجه نداشت

گاهی بفکرم میرسه اینا همش الکیه

...... 

البته خوب طول میکشه تا تاوان گناهتو پس بدی بعد از اون زندگیت درست میشه مگه این که هر شب نماز شب بخون ...

نماز شب کمال دنیا رو هم میاره برات اما اگه نخونی تو طول روز همونی میشه که قسمتت هست 

البته خوب طول میکشه تا تاوان گناهتو پس بدی بعد از اون زندگیت درست میشه مگه این که هر شب نماز شب بخون ...

باورنمیکنم خدا نبخشه  وقتی من ب این کوچیکی 

طرفمو بخشیدم مگه میشه خدای بااین عظمت منه کوچیکو نبخشه؟ 

نماز شب کمال دنیا رو هم میاره برات اما اگه نخونی تو طول روز همونی میشه که قسمتت هست 

متوجه نشدم منظورتو