2777
2789
اگر هنوز اون منطقه این برین ازش بیرون کلا نباشین تو ادمای اون دورو اطراف 

نمیشه

پدرومادرم قبول نمیکنن

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم
آواز دهل شنیدن از دور خوش است خدا از دل هر کی خبر داره 

زندگی بدون مشکل نیس

حداقلش اینه اون مستقل شد

من تنهام

منم دلم همدم میخواد

کسی که بتونم بی منت روش حساب کنم

اصلا خداخودش آدمو جفت آفرید

ب من که رسیده چراباید تک باشم...... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم از این کیسه های کوچیک بخرم توش نمک بریزم تو مشهد پخش کنم ؟ بین ادما میشه؟

آره میشه فقط خیلی کم نباشه که دعات کنن یعنی بهشون بچسبه که یه چیزی گیرشون اومده و دعات کنن خدا هم به خاطر شاد کردن دل اونا شادت کنه ان شا الله 

راستی نذر رو روی یه کاغذ بنویسی و بذاری توی کیسه بهتره 

سه شنبه ی اول 149 بار یا ابوالفضل 

سه شنبه ی دوم 149 تا کیسه نمک 

سه شنبه ی سوم حاجت روا

همیشه هر حاجتی داری و هر دعایی می کنی هم به خدا بگو اگه به صلاحت هست بهت بده چون اونا از پشت پرده خبر دارن 

آره میشه فقط خیلی کم نباشه که دعات کنن یعنی بهشون بچسبه که یه چیزی گیرشون اومده و دعات کنن خدا هم به ...

نذر چی بنویسم مثلا ؟؟یه مثال میزنی 

بعد اون که گفتی یعنی مثلا فردا ۱۴۹ بار بگم  یا ابوالفضل؟

سه شنبه سوم یعنی حاجت روا میشم؟ 

چشم

آره میشه فقط خیلی کم نباشه که دعات کنن یعنی بهشون بچسبه که یه چیزی گیرشون اومده و دعات کنن خدا هم به ...

یه سخنرانی ازآقای الهی قمشه ای دیدم خیلی قشنگه

میگه خداقوت آرزویی به دلت میندازه یعنی اونو اجابت کرده

پس چرا چیزایی که تو دل من انداخت هیچکدوم راجابت نکرد

البته اینم بگم خودمم خیلی تلاش کردم ولی درنهایت نشد

نذر چی بنویسم مثلا ؟؟یه مثال میزنی  بعد اون که گفتی یعنی مثلا فردا ۱۴۹ بار بگم  یا ابوالف ...

همین سه تا عبارت رو بنویس که نوشتم برات   یعنی نذر رو  نه نیت و حاجت خودتو

یه سخنرانی ازآقای الهی قمشه ای دیدم خیلی قشنگه میگه خداقوت آرزویی به دلت میندازه یعنی اونو اجابت کر ...

باید به خطر خدا روی دلت پا بذاری تا خدا هم هر چی دلت می خواد رو بهت بده یعنی همون تقوی و اطاعت بی چون و چرا از خداوند

اینو تجربه کردم خودم

باید به خطر خدا روی دلت پا بذاری تا خدا هم هر چی دلت می خواد رو بهت بده یعنی همون تقوی و اطاعت بی چو ...

بخوای روی دلت پا بذاری به خاطر خدا هم خیلی سخته اما نتیجه ی خوبی داره خیلی برام سخت و زجر آور بود که به خاطر خدا با قیافه ی ساده و بی آرایش برم بیرون هنوزم سخته اما از فردای همون روز دیدم هر چی دلم می خواد اتفاق میفته برام خیلی تعجب کرده بودم گفتم نکنه با غول چراغ جادو طرفم اما بعدش فهمیدم به خاطر اینه که به خاطر خدا روی دلم پا گذاشتم اصلا جایی نشنیده بودم اما نتیجشو به چشم خودم تو زندگی دیدم

همین سه تا عبارت رو بنویس که نوشتم برات   یعنی نذر رو  نه نیت و حاجت خودتو

میشه بسته هاش کمتر باشه حتما ۱۴۹ تا؟ 

بعد میتونم وقتی داخل مشهد تو اون‌محوطه بین‌مردم پخش کنم؟ 

تو حدیث امامان داریم که تو بهشت خدا هر چی دلت بخواد بهت میده    پس بهشت رو آدم همین جا تو این دنیا میبینه وقتی هم آدم یه گناهی می کنه و بلاشو میبینه آدم جهنمو میبینه به چشم خودش تو همین دنیا

از مکافات عمل غافل مشو 

گندم از گندم بروید جو ز جو