2777
2789
عنوان

روده تحریک پذیر

438 بازدید | 31 پست

کسی اینجا سندروم روده تحریک پذیر داشته که خوب شده باشه؟ اگه داشتین بگین چیکارامیکنین بهتربشین من دیگه واقعا نمیتونم راحت جایی بشینم همش اذیتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفخ شکمی اصلا نمیزاره جایی بشینم.یا همش حس میکنم دسشویی دارم.واقعا دیگه نمیدونم چیکارباید کنم

شوهر منم همش شکمش خرابه تو دستشویی زندگی میکنه بچم🙃🙃هر چقدر میگم بریم دکتر گوش نمیده میخواستم ببینم از علائم روده تحریک پذیر نیست

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
اسم قرصت چی بوده عزیزم.تروخدا بمنم بگو🥺

وااای یادم نمیادد مثن شاید 6سال پیش بود ناشتا میخوردم

مدرسه میرفتم اون موقع ها

مثن اگ مهمونی میرفتم ک دیگ روانییی میشدم ولی الان خوبم خداروشکر

میشه بمنم بگی🥺من نزدیک یک ساله این مدلیم

تو مطمئنی روده تحریک پذیره؟

هیچی من غذای نفاخ نمیخورم تو مهمونی خیلی کم گاهی هم میگم رژیمم هیچی نمیخورم دیوونه شدم از مهمون و مهمونی متنفرررررم 

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم