2777
2789
عنوان

روده تحریک پذیر

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مطمئنی روده تحریک پذیره؟ هیچی من غذای نفاخ نمیخورم تو مهمونی خیلی کم گاهی هم میگم رژیمم هیچی نمی ...

من چون دائم شکمم نفخ داره و هم اینکه استرسی شدنی بدترمیشه میگم شاید روده هام تحریک پذیر شده .واینکه روزبروزم دارم بدترمیشم ۵کیلو لاغرشدم باوزن۴۰کیلوزندم😂😄

من چون دائم شکمم نفخ داره و هم اینکه استرسی شدنی بدترمیشه میگم شاید روده هام تحریک پذیر شده .واینکه ...

تو میتونی کنترل کنی نفخ شکمتو؟ 

میخوام بفهمم روده تحریک پذیره یا نه

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
تو میتونی کنترل کنی نفخ شکمتو؟  میخوام بفهمم روده تحریک پذیره یا نه

کنترلش سخته.مثلا دارم بایکی حرف میزنم میترسم شدت پیداکنه و نتونم تحمل کنم دلو رودم بدجوری بهم میپیچه یعنی اصلا نمیتونم بشینم.رازی نمیشم خونه کسی برم حس خفگی بهم دست میده.پیش خودم میگم زشته ۱۰بار خونشون برم دسشویی

کنترلش سخته.مثلا دارم بایکی حرف میزنم میترسم شدت پیداکنه و نتونم تحمل کنم دلو رودم بدجوری بهم میپیچه ...

ممکنه خدایی نکرده بی اختیاری بادمعده گرفته باشی بزن نت بخون میاره علایمشو خیلی مریضی مسخره ایه کل زندگیتو نابود میکنه

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

عزیزم منم دارم این بیماری رو چیز خاصی نیست منم هزارتا دکتر رفتم ولی خوب نشدم برای من همراه با درد بود ولی یه دکتر خوب همکارم بهم معرفی کرد دیگه رفتم پیش اون راحت شدم، اولش دو دوره رفتم پیشش با دوتا نسخه خوب شدم الانم به ندرت اذیت میشم که با قرص کلیدینیومسی سریع خوب میشم 

زندگی زیباست ...