2777
2789

زشت نیستم اماا قشنگ انچنانی هم نیستم متوسط رو به پایین 

روابطم مجازی بود همش تا اینکه یکیشو حضوری رفتم همو دیدیم اولم تو پارک گفتم اگ پسند نکرد بره اما ادامه داد ۶ الی ۷ باری شد دیدن ما رابطه میخواست اما نگذاشتم فراتر بره 

امااا بالاخره ولم کرد قصدم ازدواج بود اما خواستگاری نداشتم 

تو خیابونم با دوستام میرم کسی حتی همون متلکم نمیگه به اونا میگن به من نه چیکااااار کنم اخه 

حرفم نمیاد😂😐

ول کردنش دلیل بر اینکه مشکل از تو باشه نبس، و تیکه نشنیدنم به دلیل با فرهنگ بودن مردم اون منتطقه اس

همون کاربر گیسو بلک سابق🙆‍♀️🕺 تا نی نی سایت نمونیم آروم نمیگیگیگیریمممم، تا خوننن در رگگگ ماسسسسسسس نی نی خونه ی ماس😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متلک 😐😂

۹۹ درصد الان دیگه قصدشون از دوستی معلومه دیگه چون پول برای ازدواج ندارن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اون فقط تو را برای رابطه میخواد ،همه چیز به وقتش اتفاق میافته ،ایندت را خراب نکن ،شوهرز که تو خیابون ببیندت معلوم نیست چی از توش دربیاد ،ازدواج نکردن خیلی بهتر از ازدواج بد گردن هست 

من ازدواج کردم ۳۲ سالگی ولی الان میگم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم 

پسرا براشون هیکل خیلی مهمه من قیافه م هم خوبه ولی هر چی پیشنهاد دوستی یا ازدواج داشتم به خاطر هیکلم ...

من هر چی پسر دیدم همش تشنه قیافه خوبن و بعد ازدواج تازه یادشون مسفته اندامم ی معیار بوده و شروع میکنن ب ایراد گرفتن از زنشون 

والا من بهتریییین اندام دارم تو خانواده قیافمم معمولی رو ب بالاس    ولی دختر عموم قدش ۱۵۰ هم نمیشه خوش اندامم نیس ولی بخاطر قیافه بسیار زیباش بیشتر از من خاستگار دارع 

۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو‌ میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم  برام گزارش زدی  فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ ) 

من وارد رابطه ی رل و اینا نمیشم ولی اخر رل به همین بند میشه ک طرف میره 

متلکم افراد شهرتون بافرهنگن ببین قصد پز و این حرفا و ندارم واقعا من قیافم خوبه هرجا میرم تعریف میشه ولی تو خیابون نه متلک میشنوم نه چیزی اینو گفتم بدونی مشکل نداری خودت و دست کم نگیر در ضمن مگه هرکی خوشگله متلک میشنوه؟ اینم بگم ک پسرا کلا مودی شدن بگیر نیسن همون دوستن فق خوب کردی پا به رابطه ندادی به هیچ قیمتی پا به رابطه تو دوستی نده 

امید وارم یه ادمی ک شایستس سر راهت قرار بگیره

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم