2777
2789

بعد ٥سال زندگي سرخيانتاش و بچه ننه بودن و رفيق بازياش جدا شدم 

از اينكه خيليارو از جمله خاندان شوهرمو خوشحال كردم اذيتم 

اينكه بهم خيانت ميشده اينكه خانوادشو به من ترجيح داده خيلي حس بدي دارم 

اينكه يعني انقدر من بي ارزش بودم؟😔

شادي رو تو چشمشون ديدم روز اخر

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

خوشحال کردی؟؟؟؟

اینکه خودت رو از منجلاب بیرون کشیدی واقعا هم خوشحالی داره!!! دختر خوب مهم آرامش خودت هست وقتی بذاره جایی باشی که آرامش نداری پس نظر دیگران اهمیتی ندارع

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

عزیزم بیحیال لیاقتت یکی بهترهست حتما مصلحتی هست ازش جداشدی منم جداشدم با۲تابچه اصلااهم ناراحت نباش بهت حق میدم کمی سحته ولی به کارای مزخرفش فک کنی باید بگی خداروشکر ازدستش راحت  شدیلیاقت تورونداشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن . لیاقت ندارن .

سرخورده نشدی . ولشون کردی .

فکر کن من فامیل شوهرت . 

رک میگم خاک بر سر این پسر بی غیرت .

زنش ازش جدا شد  عین منقولها  التماس زنش نکرد تا زندگیش حفظ شه . 

فکر کرده زن دوم بگیره میاد میزاره رو چشاشون . زن دوم اتفاقا چشاشو درمیاره خانوادگی میندازه جلوی سگها .ابروشونم میبره .

خاک بر سرش ..

اینو میگن آ . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خوشحال کردی؟؟؟؟ اینکه خودت رو از منجلاب بیرون کشیدی واقعا هم خوشحالی داره!!! دختر خوب مهم آرامش خود ...

ولي اعتماد به نفسمو از دست دادم 

هميشه برام مهم بود به خودم برسم به چهرم به اندامم ولي اينكه تهش با هزار نفر باشه و تورو نخواد خيلي عذاب اوره 

زنداداشش فكر ميكرد من خيلي خوشبختم كه شوهرم پولداره و از شوهر اون سرتره  

موقع طلاق وقتي جهازمو بردم دم در ديدمشون از خوشحالي رفتن خونه من (خونه ٥سالم)منقل بردن و بساط كباب وسيله خريده بود شوهرم رفتن بچينن 

ميدوني اون لحظه  چقدر شكستم؟!!!😭😭😭😭😭

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

عزیزم بیحیال لیاقتت یکی بهترهست حتما مصلحتی هست ازش جداشدی منم جداشدم با۲تابچه اصلااهم ناراحت نباش ب ...

ولي اين فقط حرف من ديدم ازدواج سومم بدبخت بوده شانسه همه چي

شما چند وقته جدا شدي ؟خيلي سخته خدا كمك كنه هممونو 

ولشون کن . لیاقت ندارن . سرخورده نشدی . ولشون کردی . فکر کن من فامیل شوهرت .  رک میگم خاک بر ...

ولي پدرش ميگفت تو زن زندگي نبودي🙂

اصلا حق به من ندادن نيومدن دنبالم زنگ زدن گفتن بيا  جهازتو بير قهر كردي بيا جمع كن 

فاميلاشم همه پشتش بودن و حتي رفتن دوتاشون شاهد طلاقم شدن 

چقدر بخاطرش حرص خوردم هميشه چقدر بالا بردمش چقدر قناعت كردم اين سال اخر اوضاع ماليش تغيير كرد و خوب شد من ٤سال چيزي ازش نخواستم پول جمع كنه فشار روش نياد ولي ميرفت سفراي مجردي  زنم اونجا بود

ولي پدرش ميگفت تو زن زندگي نبودي🙂 اصلا حق به من ندادن نيومدن دنبالم زنگ زدن گفتن بيا  جه ...

سوال میپرسم جواب بده ؟‌

فامیلی که باعث بشه زندگی یه اقا از هم بپاشه آیا این فامیل خیرو صلاح پسر رو میخواد یا  بدبختیشو ؟ 

پس اینو بدون همون فامیل  الان میگن خاک بر سرش.

یه خانم دیدم  بهم گفت به خدا کل ادما میگفتن عروست رو طلاق بده .‌خیانت میکنه  و خوب نیست .‌همه پشتم وایسادن .‌عروس رو طلاق دادیم . الان همون ادما هرروز نیش و کنایه میزنن و کلی حرف بازمون میکنن .‌در حالی که خودشون میگفتن حتنا این عروست رو طلاق بده پشتت هستیم .

ببین فامیل دوست نیست اصلا .‌الان هزاران بار کوبیدن سرش تو رو . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ولشون کن . لیاقت ندارن . سرخورده نشدی . ولشون کردی . فکر کن من فامیل شوهرت .  رک میگم خاک بر ...

جدی.؟؟ینی زن دوم اذیت میکنه.؟ینی اگ شوهرم ازدواج کنه تاوان مظلومیت منوازش میگیره

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

جدی.؟؟ینی زن دوم اذیت میکنه.؟ینی اگ شوهرم ازدواج کنه تاوان مظلومیت منوازش میگیره

اره . فکر کردی زن دوم میاد قربون صدقش بره ، ؟  میاد فقط پچاپونه بره