2777
2789

سلام؛ دوستان گلوم خیلی میسوزه تازه شروع شده به سرفه کردن ی چیزی بگید بخورم اروم شه با قرص و شربتم خوب نشدم فقط درددددد شدید گلو و سوزش گلو دارم لطفا بگید راه حل تا فردا خوب شم 

😷

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

منم گلوم میسوزه😭

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اب ولرم وعسل و اب لیمو قاطی کن بخور....

قرص جوشان ویتامین سی.با شربت دیفن هیدرامین رو اول قرقره کن بعد بخوز

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

من سرما خوردم یه هفته هنوز خوب نشدم یه روزه خوب میشی؟😐

ن یعنی ۳ روزه اینطوری ام اصلا خوب نمیشه امروز خیلیی وخیم تر شدم تتا فردا ی گم بهتر شم باز😔😔😔

فقط فقط فقط سرم عالیههههههههه

اب سیب  تب و لرز رو سریعا از بین میبره(خود سیب نه ها )

برا سوز گلو هم شربت هانی تیم 

قرص کلداستاپ هم عالیه

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂
اب ولرم وعسل و اب لیمو قاطی کن بخور.... قرص جوشان ویتامین سی.با شربت دیفن هیدرامین رو اول قرقره کن ...

مرسی عزیزم لطف کردی❤❤

ن یعنی ۳ روزه اینطوری ام اصلا خوب نمیشه امروز خیلیی وخیم تر شدم تتا فردا ی گم بهتر شم باز😔😔😔

برو دکتر با یه سرم حتما بهتر میشی

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

گلوی من سوزش داشت انگار با چاقو بریدن 

همسرن زنجبیل و نبات دم کرد دو لیوان خوردم 

قرقره سرکه سیب بعد نیم ساعت تقریبا 

قرقره نمک دریا 

زنجبیل منو شدید میخوابونه 

صبح اثری از سوزش نبود خیلی برام جالب بود 

به دانه برای گلو و سرفه عالی جواب میده 

فردا جایی نری ها ممکنه کرونا باشه بقیه بگیرن

ن متمعنم کرونا نیس به کرونا نمیخوره علاعمم تست زدم فقط مدرسه دارم

فقط فقط فقط سرم عالیههههههههه اب سیب  تب و لرز رو سریعا از بین میبره(خود سیب نه ها ) برا سوز ...

مرسی ممنونم❤❤❤😍