2777
2789
عنوان

قهر بودیم زنگ زده...

461 بازدید | 22 پست

امروز صب سر یه موضوعی قهر کردیم و خیلی جدی برخورد کردم  الان گوشیمو دیدم که زنگ زده جواب ندادم  پیام بدم بهش بگم چیکار داشتی؟ 

اصلا پیام بدم یا ندم   اگه پیام بدم چی بگم بهتره؟

(جوری بود که رابطه رو تموم کردم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فکر می‌کنی موضوع موضعی هست که ارزش اینهمه ساعت دور بودن از عشقت رو ندارن همین الان بهش  یه پیام بده  فقط بکو سلام...جواب که داد بگو خوبی؟ اگر گفت اره بگو خبببب پس بدون من هم خوبی🙄🙄

اگر شروع به حرف زدن کرد یعنی خودش مشتاق هست اگر نه شماهم یه شب بخیر بگو و برو بخواب...

ببین بعد دعوا کوچکترین رفتار مرد که بوی آشتی میده رو هم سفت بچسبین...منظورم دعواهایی هست که ارزش ندارد...چون مردها خیلی خیلی سخته آشتی کردن رو پیش قدم بشن اگر کسی رو خیلی دوست داشته باشن این کارو میکنن..

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚