2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع بارداری میشه طلاق گرفت؟چطوری این حقو گرفتید ؟خیلی سخت بود؟

فک کنم میشه عجله نکن بزار بچت دنیا بیاد بعد فعلا خودتو اروم نگه دار استرس نده

حق طلاقو بهم داد چون میگفت برگرد پرونده ضرب و جرح وهم تو نفقه شکستش دادم

اونموقع باردار بودم انقدر کتکم زد ک سقط شدن

اگه حق طلاق و هم نمیداد میتونستم طلاق بگیرم

و هم مهریه واسه همون این حقو بهم داد ینی گفتم اگه بخوای برگردم باید بهم بدی یکمم سخت راضی شد داستان زندگیم خیلی طولانیه 

اماااا

برام بد تموم شد باید طلاقو میگرفتم این حقم ازش نمیگرفتم به امید اینکه اصلاح بشه 

که الان دو تا بچه هام بچه طلاق نمیشدن

فک کنم میشه عجله نکن بزار بچت دنیا بیاد بعد فعلا خودتو اروم نگه دار استرس نده حق طلاقو بهم داد چون ...

میخوام راضیش کنم بهم حق طلاق بده بچه ک بدنیا امد طلاقم بده ...

ای کاش اونموقع طلاق میگرفتید من خودم بچه طلاقم پر از عقده پر از درد 

سنی ندارم کلا ۱۸ سالمه و الان اسیر شدم چون بچه طلاق بودم خیلیا بهم ظلم کردن

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚
ای خدا من چه کردم با زندگی دخترام نمیتونم خودمو ببخشم

اتفاقا منو خواهرمم دوتا دختریم داداش نداریم من دو سالو نیمم بود ک مادرم طلاق گرفت خواهرم هفت سالش ...زیر دست عمه مجردم و مادربزرگم بزرگ شدیم پر از حسرت پر از عقده مخصوصا من 

میخوام راضیش کنم بهم حق طلاق بده بچه ک بدنیا امد طلاقم بده ... ای کاش اونموقع طلاق میگرفتید من خودم ...

با مادرتون بودید بعد طلاقشون؟سرزنشش میکردید؟میشه برام بگی میخوام با شرایطی ک قراره رو ب رو بشم آشنا بشم

اتفاقا منو خواهرمم دوتا دختریم داداش نداریم من دو سالو نیمم بود ک مادرم طلاق گرفت خواهرم هفت سالش .. ...

الان همه میگن بچه ها رو بده خودش اما نمیخوام بدم بهش و البته یه ساعت نگهشون نمیداره

دلیل اینکه میخواید طلاق بگیرید چیه

دست بزن داره بی ادبه ..مشروب میخوره ک من متنفرم 

وادارم میکنه کارایی ک دوست ندارمو انجام بدم زندگیمو سیاه کرده انقدر بد دل و بد بینه جرعت ندارم با ی جنس مخالف سلام علیک کنم میریم مهمونی همش چشمش ب منه و بهم گیر میده خدانکنه من مچ پام معلوم باشه یا یکم موهام روزگارمو سیاه میکنه 

دیشب خونه عموش دعوت بودیم داشتم با دخترعموش حرف میزدم حوابم پرت شد یکم از موهام معلوم شد دیشب کلی کتکم زد ...از وقتیم ک باردار شدم میدونه دوست دارم سقط بشه اصلا تو شکمم نمیزنه فقط سرم ..منم میگرن عصبی دارم و خیلی عذاب میکشم

با مادرتون بودید بعد طلاقشون؟سرزنشش میکردید؟میشه برام بگی میخوام با شرایطی ک قراره رو ب رو بشم آشنا ...

ن من ک مادرمو تا هفت سالگی ندیدم و اولین بار امد مدرسم نشناختمش ..بعدشم یواشکی میومد مدرسه میدیدمون بعد ک بابام زن گرفت زن بابام مجبورش کرد ک بزاره ما با مادرمون در ارتباط باشیم 

اما من هیچوقت نتونستم با مادرم ارتباط برقرار کنم حتی الان بعد ازدواجممم نمیتونم باهاش راحت باشم یا هروقت هر مشکلی پیش میاد من میگم تو اگه مارو دتست داشتی طلاق نمیگرفتی اینطوری بدبخت شیم 

پدرمم چهار ساله پیش فوت کرد

دست بزن داره بی ادبه ..مشروب میخوره ک من متنفرم  وادارم میکنه کارایی ک دوست ندارمو انجام بدم ز ...

عزیز  درکت میکنم منم ۶ سال پیش تو بارداری ازش کتک میخوردم پرتم میکرد زمین مثل برده ها با چوب منو میزد

جتی خوراک و نون هم نمیخرید یبار نون تو خونه نبود پاشدم برم خونه مامانم از کوچه منو گرفت اورد تو خونه انقدر زدم ک کیسه ابم ترکید و تمام