2777
2789

داروساز نیستم و کادر درمانم اما داروسازی رشته خوبیه واقعا

خصوصا تجربه بدست بیاری شرایط کاریت بهترم میشه

داروخانه تاسیس کنی یا امتیاز اسمت رو بدی به کسی هم خوبه

شرکت های داروسازی و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه حرفا پیج چند تا دکتر خانوم داروساز رو دارم کیف میکنن همه ش سفر خارجی و تفریح و برند های لاکچری

اونایی که داروخونه دارنو نمیگما، کار توی شرکتا و فلان

داروساز نیستم و کادر درمانم اما داروسازی رشته خوبیه واقعاخصوصا تجربه بدست بیاری شرایط کاریت بهترم می ...

شمایی که کادر درمانی،به نظرت ارزش داره پرشکی یا دندون بزنم؟ من به دندون علاقه ندارم اصلا و باید شهرستانم برم، حس میکنم تو تنهایی با رشته ای که دوسش ندارم دق میکنم😔

داروساز نیستم و کادر درمانم اما داروسازی رشته خوبیه واقعاخصوصا تجربه بدست بیاری شرایط کاریت بهترم می ...

شرکتا چقد میدن؟ پدرمادرم همش میگن تبدیل به یه کارمند میشی که از صب میره تا  ۵ عصر و حقوقشم معمولیه

شمایی که کادر درمانی،به نظرت ارزش داره پرشکی یا دندون بزنم؟ من به دندون علاقه ندارم اصلا و باید شهرس ...

یه نصیحت از من بشنو

رشته ای که علاقه نداری نرو

چون موفق نخواهی شد

دندون رشته خوبیه ولی اگه علاقه نداشته باشی به قول خودت اونم تو شهر غریب کلا روحیه خودتو خراب میکنی

پزشکی خوبه

پزشک بین اعضای خانواده نزدیکم و خودم دیدم راضی هستیم

اما بازم علاقه مهمه

خیلی مهم

شرکتا چقد میدن؟ پدرمادرم همش میگن تبدیل به یه کارمند میشی که از صب میره تا ۵ عصر و حقوقشم معمولیه

این حرف غلطیه عزیزم

داروساز ها شرایط کاری خوبی دارن

دوست خودم داروسازی خونده الان کانادا زندگی میکنه

پس بستگی به تلاش و کیفیت کارت داره

یه نصیحت از من بشنورشته ای که علاقه نداری نروچون موفق نخواهی شددندون رشته خوبیه ولی اگه علاقه نداشته ...

میشه لطفا یکم راهنماییم کنین، اینجا همه فقط سرزنش میکنن

من واقعا نمیدونم کدومو برم چون نمی‌دونم چی دوس دارم چی دوس ندارم، کارم از صب تا شب گریس، واقعا گیجم، از طرفیم مهلتش داره تموم میشه پدر و مادرم همش دعوام میکنن هی میگن عجله کن دیر شد

میشه لطفا یکم راهنماییم کنین، اینجا همه فقط سرزنش میکننمن واقعا نمیدونم کدومو برم چون نمی‌دونم چی دو ...

رتبه کنکورت چنده عزیزم؟

به چه مدل فضای کاری علاقه داری؟

شاد و حل مسِله ای و پویا یا فضاهای بیمارستانی که اضطراب و سنگینی کار هم داره

یا حل پرونده و درگیری با ارباب رجوع و سخنرانی

رتبه کنکورت چنده عزیزم؟به چه مدل فضای کاری علاقه داری؟شاد و حل مسِله ای و پویا یا فضاهای بیمارستانی ...

از استرس متنفرم، همین الان که استرس دارم دارم میمیرم ،رتبم خوب شده به همه رشتها میخوره ولی دندون باید برم شهر دیگه، واقعا کلافم😭 الانم پدر و مادرم دارن واسم انتخاب رشته میکنن میگن برو دندون ، خیلی افسرده شدم اصن انگار خدا بی دلیل منو آفریده که هیچ علاقه ای ندارم 

قرص اورژانسی خوردم،ولی پریود نشدم باردار باشم بچه سالمه؟دارم میمیرم از این ترس

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏