2777
2789
عنوان

واقعا برای دوستم متاسفم ولی نمیتونم کاری رو که ازم خواسته انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 44 پست
واا یعنی عمه ی فامیل خبر نداره دخترش چه غلطی میکنه؟! اما تو خودت درگیر نکن بالاخره دوستت که بی کس و ...

والا دوستم میگه مادر دختره از هیچی خبر نداره ولی من بعید می‌دونم اون مادر میشه عمه شوهر دوستم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
شر که نمیشه ولی چرا خودش زنگ نمیزنه؟ هرچند این زندگی اصلا ارزش نداره. همه مدت حتما دلش با اون دختر ب ...

میگه شماره های ما رو بلاک کردن 

منم بهش گفتم تو چندتا خواهر و برادر و خواهرشوهر و برادرشوهر و حتی پدرشوهر داری، یعنی یکیشون نمیتونه پاشه بیاد تهران با دختره و مادرش حرف بزنه؟ 

و البته واقعا این شوهر دیگه ارزش جنگیدن نداره 

حیف از سه تا دختر کوچولوی ناز 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار درستم همینه  پشت تلفن که بدرد نمیخوره دختره پیششه همچیز و حاشا میکنه و دوباره شماره جدیدع ...

درست میگید 

ولی فکر نکنم فایده ای داشته باشه چون شوهره رسما تو روی همه وایساده و گفته من این زندگی رو نمی خوام 

از یک جهت خوبه ک انجام ندادی. دوستت باید بفهمه این زندگیو لجن ورداشته باید تمومش کنه هیچ جای برگشتی ...

عزیزم متوجه نیستی ۳ تا بچه دارن؟ 

خودشون دوتا که نیستن که طلاق بگیره 

پس تکلیف بچها چی میشه ؟

۳ تا بچه باید بدون پدر و حامی بزرگ بشن 

پدر بد از بی پدری خیلی بهتره 

معلوم نیست چقدر حرفای دختر عمه صحت داشته باشه و اصلا چیزی توی چنته داشته باشه شاید هیچی نداشته باشه بخواد فقط شوهر اینو بکشه سمت خودش 

اومدیم و دو روز بعد دوبارع این شوهره با دختر عمش مثل قبل به مشکل خورد و سرش به سنگ خورد که قطعااا میخوره چ دیر چ زود 

باید ی راه برگشتی باشه 

این دوستش همه تلاشش اینه شوهرشو نگه داره بالای سر بچهاش 

عشق و عاشقی بعد ی مدت از سر مرده میپره 

الان مهمه 

خودش با یه شماره تهرانی زنگ بزنه به مادره همه جی رو بگه ،بگه که ۳ تا بچه داره ،اخه مردی که بعد از سه ...

من موندم اون دختر عمه با اون همه امتیازاتی که داره آخه چرا بند کرده به مردی که سه تا بچه داره؟!

میگه شماره های ما رو بلاک کردن  منم بهش گفتم تو چندتا خواهر و برادر و خواهرشوهر و برادرشوهر و ...

بنظرم یجای کار میلنگه. ینی این عروس یه ذره پیش خانواده شوهرش ارزش و اعتبار نداره ک حرفش و باور کنن؟

عزیزم متوجه نیستی ۳ تا بچه دارن؟  خودشون دوتا که نیستن که طلاق بگیره  پس تکلیف بچها چی م ...

دقیقا حرف دوستمم همینه 

میگه این مرد دیگه به درد من نمیخوره ولی من سه تا دختر کوچیک دارم که باید پدر داشته باشن و سقف امن 

نمی دونم والا 

آخه چرا پدر شوهر و مادر شوهر دوستم نمیان تهران سراغ دختره و مادرش؟

عزیزم متوجه نیستی ۳ تا بچه دارن؟  خودشون دوتا که نیستن که طلاق بگیره  پس تکلیف بچها چی م ...

وقتی مرده نمیخوادش و بچه ها براش مهم نیستن و فقط دنبال میل خودشه این بمونه تو اون زندگی چیکار؟ درسته مادره اما ادامه دادن با این شوهر چیزی جز تباهی زندگی نداره. بخواد پا بچه هاش بمونه جدا هم شه میتونه بمونه

بنظرم یجای کار میلنگه. ینی این عروس یه ذره پیش خانواده شوهرش ارزش و اعتبار نداره ک حرفش و باور کنن؟

خانواده شوهرش یعنی پدرشوهر و مادرشوهر و خواهرشوهر و برادرشوهرها همه حرف دوستم و باور کردن و با شوهره با خشونت و دعوا برخورد کردن اما شوهره میگه اصلا به شما ربط نداره 

دختر عمه و مادرش چندساله نقل مکان کردن تهران و دخترعمه شاغل هست و پدرش هم سالهاست به رحمت خدا رفته

چرا جور سه تابچه رو مادره باید بکشه؟ واقعا فکر میکنید بچها تو اون شرایط ارامش و امنیت روانی دارن؟ من طلاق عاطفی پدرمادرو تجربه کردم از مرگ بدتره. همسر پلشت اون خانوم قبلا هم با دخترعمه‌هه بوده باز الان برگشتن ب هم. خدا میدونه چندبار دیگه قراره پیش بیاد چون گویا ول بکن هم نیستن تازشم دخترعمه دروغ بگشه شوهره چی؟ ول کرده رفته خب مگ ادم چقد تاب و تحمل داره هی بگه ببخشم تا دفه بعد این بخشیدنای بیجای ما زنا مردا رو انقد وقیح و هار کرده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وقتی مرده نمیخوادش و بچه ها براش مهم نیستن و فقط دنبال میل خودشه این بمونه تو اون زندگی چیکار؟ درسته ...

میتونه بمونه عزیزم ولی چند برابر باید سختی و زجر بکشه 

بچه هم به مادر نیاز داره هم به پدر 

بعدم این تا ۳ تا بچه یادش به عشق سابقش نبوده بعد الان با دوتا حرف اون هوایی شده میخواد بلند شه بره 

مطمئن باش حتا اگرم بره زندگی اونا پایدار نمیمونه 

دختر عمه معلوم نیست با چ قصد و غرضی بعد این همه سال پیداش شده میتونست خیلی قبل تر پا پیش بذاره 

و همه اینا نشون میده که دختر عمه از سر عشق اینجوری نگفته بهشوهر این نظر من اینه فقط میخواسته زندگی اینا رو به بهم بریزه و دختر حسودیه 

بعد ی مدتم که به خواستش ینی این پسره رسید ازش سرد میشه آدمی که زندگی دو نفر با۳ تا بچه رو بهم میریزه ازش هرکاری بر میاد 

الان فقط باید زمان بخرن که مرده سر عقل بیاد یکم اگر یکم فکر میکرد همچیز درست میشد 

چ بسا این مرده هم ۵۰ درصد بخاطر موقعیت اون دختره که فقط در حد حرف از سوی دختره بوده بخواد بهش برسه 

چرا جور سه تابچه رو مادره باید بکشه؟ واقعا فکر میکنید بچها تو اون شرایط ارامش و امنیت روانی دارن؟ من ...

اینم حرف درستیه کاملا 

ولی زمانی صدق میکنه که خانمه از پس تمااام هزینه ها و وقت و زحماتی که بچها دارن بر بیاد 

اگر میتونه که بسم الله 

همین امروز طلاق بگیره 

ولی مشکلات مالی با ۳ تا بچه اونم برا ی خانم واقعااا فشار کمر شکنی هست که خیلی بیشتر طلاق عاطفی آدم و داغون میکنه

اینم حرف درستیه کاملا  ولی زمانی صدق میکنه که خانمه از پس تمااام هزینه ها و وقت و زحماتی که بچ ...

چی بگم ازاین جهت حرف شمام کاملا حقه بی پولی کابوسه. اگ بتونه(ک تو داداگاه‌های اینجا عمرا بتونه) حضانت و مهریه و اموال مرده رو بگیره بدون لحظه ای تردید بهتره جدا شه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

جای دوستت باشم بچه ها را میندازم وبال گردن شوهره ،مهرم رو هم اجرا میزارم ،میرم خونه بابام تا بفهمه&n ...

سلام

دخترخاله ی من همچنین کرد،سال ۹۸ 

اون زمان دخترش۱۳،۱۴ ساله بود

الان دخترش نه به حرف باباش میره نه مادرش  

چند روز چند روز  از خونه میزاره میره ...گوشی خاموش.

قرص می خوره .

سگ میاره اپارتمان

نه مشاور ...نه روانشناس...جواب نمیده

بنده خدا دختر خالم۳۶ سالشه، ی طرف صورت و بدنش ،لمس شده.   

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..