2777
2789
عنوان

واقعا برای دوستم متاسفم ولی نمیتونم کاری رو که ازم خواسته انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 44 پست
مردشور جفتشون یک روز باشه ایشالا عنترا😑 خب

دوستم امشب به من پیام داده و گفته شوهرم دادخواست طلاق داده و تصویرش رو فرستاده برا دختر عمه که خیالش راحت بشه 

دوستم از من خواسته با یه شماره ناشناس تهرانی زنگ بزنم به مامان دختر عمه و مطلعش کنم چون میگه به نظرش مامانه خبر نداره و اگر خبردار بشه جلوی دخترش رو میگیره 

میگه تمام شماره های فامیل رو دختره از گوشی مامانش بلاک کرده 

من قبول نکردم چون فکر میکنم برام شر میشه 

گفتم خودت یا یکی از نزدیکانت بیاین حضوری با مادرش صحبت کنید

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه همرو یجا تایپ کنی

خیر 

چون یکی دیگه میاد میگه طولانی بود نخوندم 

بعدشم فیلم سینمایی که تعریف نمی کنم گلم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

دوستت بچه هارو بندازه گردن شوهرش اگه بچه هارو ببره یعنی یجورایی زمینه رو برا عشق و حال شوهرش آماده کرده

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

دوستم امشب به من پیام داده و گفته شوهرم دادخواست طلاق داده و تصویرش رو فرستاده برا دختر عمه که خیالش ...

چ شری من بودم انجام میدادم اون ب تو پناه اورده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اسی جان منتظریم

گفتم عزیزم که از من چی خواسته و منم رد کردم 

ولی خیلی دلم میسوزه 

دوستم امشب به من پیام داده و گفته شوهرم دادخواست طلاق داده و تصویرش رو فرستاده برا دختر عمه که خیالش ...

کار درستم همینه 

پشت تلفن که بدرد نمیخوره دختره پیششه همچیز و حاشا میکنه و دوباره شماره جدیدع رو بلاک میکنه حتی ممکنه خط مامانش و عوض کنه 

اگه مامان دختره تنها روزنه امیده پس نباید الکی و بدون فکر عمل کنن قشنگ و درست پیش برن و حضوری باهاش صحبت کنن و کاملا متقاعدش کنن ک دیگه دختره نتونه مثلا بزنه زیر چیزی

واا یعنی عمه ی فامیل خبر نداره دخترش چه غلطی میکنه؟!

اما تو خودت درگیر نکن بالاخره دوستت که بی کس و کار نیست مسئولیت این جور موارد به تو نمیرسه

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
چ شری من بودم انجام میدادم اون ب تو پناه اورده

اخه مادر دختره یا خودش میتونن از من به جرم تهمت شکایت کنن چون من که خودم هیچ مدرکی ندارم و همش براساس گفته های دوستم هست 

و اینکه شوهره به هیچ صراطی مستقیم نمیشه، این مرد دیگه به درد زندگی نمی خوره 

گفتم عزیزم که از من چی خواسته و منم رد کردم  ولی خیلی دلم میسوزه

از یک جهت خوبه ک انجام ندادی. دوستت باید بفهمه این زندگیو لجن ورداشته باید تمومش کنه هیچ جای برگشتی وجود نداره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خودش با یه شماره تهرانی زنگ بزنه به مادره همه جی رو بگه ،بگه که ۳ تا بچه داره ،اخه مردی که بعد از سه تا بچه به زنش خیانت میکنه مرد زندگی نیست بعدا به همین دختر عمه هم میتونه خیانت بکنه ،خاک تو سرش