2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید از همون بخری؟ اگه اونه که خوبیش اینه اگه اضافه تر چیزی بخوای به صورت فله هم هست

نه آخه یه مقدار قبلا مامانم گرفته به صورت دستی گفتم همونو سرویسشو تکمیل کنم ولی میتونم برم یه مغازه تعویض کنم میگم اگه زشت و قدیمیه برم یه رنگ دیگه یا یه مدل دیگه بگیرم

خوب گلهای جدیدتری هم هست ولی اگه دم دستی می خوای زیاد مهم نیس

آره برای دم دست میخوام همون آبی قشنگه یا برم صورتیشو بگیرم میترسم قیمت جدید ازم نخرن تقریبا دودست خریدم ولی یکم ناقصه

آره برای دم دست میخوام همون آبی قشنگه یا برم صورتیشو بگیرم میترسم قیمت جدید ازم نخرن تقریبا دودست خر ...

حساس نباش حالا که هزینه کردی. دم دستی رو چند سال دیگه خسته میشی عوض میکنی. فعلا بساز با همین

ولی من بجز سرویس مهمونیم، آرکوپال گرفتم برا دم دستیم. بعد حیفم اومد. چون دو نفره از هرچیزی که جلوی دست باشه هم کهنه میشه هم رنگش میره. آرکوپالمم کنار گذاشتم، سرامیک رنگی دو نفره خریدم. از هرچیزی دو تا

حساس نباش حالا که هزینه کردی. دم دستی رو چند سال دیگه خسته میشی عوض میکنی. فعلا بساز با همین ولی من ...

آخه دلم صورتی میخواست اینا رو خونمون هم داریم و برام تازگی نداره دلم میخواست یه چیز جدید باشه یا همین ولی یه رنگ دیگه حالا ببینم مغازه قبول میکنه یانه قبولم نکرد همین خوبه پول اضافه ندارم برم جدید بخرم 😂