2777
2789

ما تو دورع اشنایی هستیم،ی نشون اوردن،رابطمونم خوبه خداروشکر تقریبا،قبلا میگف دختر پرحرف دوس داشتم،تو روز سه بار صحبت میکنیم،هرشبم همو میبینیم،والا دیگ حرف خاصی ندارم ک بزنم،میشه ی راهنمایی کنید؟

اخه خودمم دارم درس میخونم برا استخدامی ،کار خاصی انجام نمیدم ک تعریف کنم براش

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

پشت تلفن ی تایمی هم با سکوت ک میکذره ،میگم خب تعریف کن برام🥺واقعا نمیدونم چی بگم،حس خوبی بهم دست نمیده وقتی اینو میگ میگم نکنه سرد شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی این حرف رو گفته یعنی غیر مستقیم به شما گفته که دوست دارم  شاد و بشاش و پر انرژی باشی  خوشحال و سرزنده باشی...

برای مثال اگر میخوای این رو بهش نشون بدی

وقتی سلام میدی: 

به جای سلام خوبی؟!

بگو سلااااام شبت بخیر باشه خوبییی؟!🤭💕

یا برای مثال از اتفاقات روز براش حرف بزن  لباسی می‌خری نظر بگیر با چشم هات بخند لبخند  خیلی موثره...

و موارد این چنینی

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
واقعا ادم میمونه از چی بگه وقتی هر روز همو میبینین😂

ارههه واقعااا نمیدونم چی بگم دیگ،میگ دخترا ک خیلی حرف میزنن ور ور ور😂والا منم خیلی ساکت نیستم،اما حرفی ندارم دیگ

با هم فیلم ببینید .از خاطرات قدیمتون حرف بزنید .در مورد فیلمها بگید .از اینده صحبت کنید ...از آرزوهاتون بگید ...از رنگهایی که دوست دارید ...از موقعیتهایی که دوست دارید براتون اتفاق بیفته ...

یا مثل ما مثل خل و چلا ازش بپرس اگه 5 میلیارد پول دستت برسه چیکار میکنی ...:)))))))))) همین خودش یه دو ساعتی شما رو سرگرم میکنه :)))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
بهتره خودت باشی .زیاده رویی نکن بنظرم الکی ادعا دربیاری خیلی بازتاب نداره .

والا خودمم میگمش خب چی بگم،بعد فعلا تو خانواده های هم دیگ نرفتیم ک بخام از کسی براش بگم ،

ارههه واقعااا نمیدونم چی بگم دیگ،میگ دخترا ک خیلی حرف میزنن ور ور ور😂والا منم خیلی ساکت نیستم،اما ح ...

بگو حاجی یکم استراحت بهمون بده بذار ب کارامون برسیم درس دارم کار دارم ازمون دارم با دوستام قرار دارم 

لطفا لایک نکنین 😚😚 مرسی