2777
2789
عنوان

نامزدم میگ ی چیزی تعریف کن،دیگ نمیدونم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 41 پست
وقتی این حرف رو گفته یعنی غیر مستقیم به شما گفته که دوست دارم  شاد و بشاش و پر انرژی باشی   ...

اره من همش تو‌حرفام لبخند میزنم اما خودشم زیاد پرحرف نیس،میگ اما تو‌پر حرف باش،بیشتر استرس میگیرم ک ای خدا چی بگم دیگ😂مثن سرکار زنگ زده میگ تعریف کن انرژی بگیرم ،نمیدونستم چی تعریف کنم🥺

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
والا خودمم میگمش خب چی بگم،بعد فعلا تو خانواده های هم دیگ نرفتیم ک بخام از کسی براش بگم ،

عزیزم بنظرم بهتره ازخودت بگی ‌یاازش سوال کنی

برو سوالات خواستگاری بیار یکیش بایه لحن عادی سوال کن درمورداون مسئله صحبت کن خود به خود نظرات هم دیگ رو میگید سرحرف باز میشه.هم شناخت بیشتر میشه هم حرف زدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصویری حرف بزنین اینجوری بهتره تو چشم های هم نگاه می کنین حرف زیاد میشه 

اخه شب همدیگرو میبینم هر شب ،بازم ی تایمی ب سکوت میکذره،

با هم فیلم ببینید .از خاطرات قدیمتون حرف بزنید .در مورد فیلمها بگید .از اینده صحبت کنید ...از آرزوها ...

اخه ی گیر مالی داره فکرش درگیره متاسفانه همینم باعث شده اروم باشه و از من توقع داشته باشه ارومش کنم،اما وقتی میبینم خودش تو فکره انقد منم‌تو فکر میکرم متاسفانه

عزیزم بنظرم بهتره ازخودت بگی ‌یاازش سوال کنی برو سوالات خواستگاری بیار یکیش بایه لحن عادی سوال کن د ...

اره این سوالارو‌پرسیدم ازش😂😂

اره من همش تو‌حرفام لبخند میزنم اما خودشم زیاد پرحرف نیس،میگ اما تو‌پر حرف باش،بیشتر استرس میگیرم ک ...

خب همین دیگه وقتی زنگ میزنم اینو میگه یعنی تورو منبع انرژی خودش می‌دونه پس  خراب نکن ای دلگرمی رو ...برو توی گوگل ایسنا هر جا ویژگی دختر های شاد و اکتیو رو سرچ کن...

خود من مثلا وقتی از راه میرسم...حالا تو محازی رو میگی منم اونو مثال میزنم...مثلا اول اون پیام میده سلااااااام عزیزم😍

منم در جواب میگم سلام دورت بگردم منم خوبییییییییی؟ عخشت که عالیه😌😁💓

بعد اونم اینقدر خوشش میاد کلی قربونت صدقه می‌ره میگه مگه میشه تورو داشته باشم بد باشم...🥺💕

یا مثلا یهویی صداش میزنم ...میگه جان میگم هیچی هوس کردم اسمتو صدا کنم...

یا یهویی توس چت صداش کن وقتی جواب داد بگو مرسی که اینقدر خوش اخلاقی  یا یه چیز دیگه درکل منظورم تشکر کردن هست...یا مثلا از دانشگاه برگشتی ...وقتی میخوای تعریف کنی با آب و تاب حرف بزن بگو واااای نمیدونی چیشد که مرتضیییی امروز سر کلاس  استاده داشت ....

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
اخه ی گیر مالی داره فکرش درگیره متاسفانه همینم باعث شده اروم باشه و از من توقع داشته باشه ارومش کنم، ...

خب اون نیاز به یه حمایتگر شاد داره .دلش میخواد یکی باشه آرومش کنه و بهش امید بده .و کی بهتر از شما ...بهتره از آینده ی روشن حرف بزنید ...مثلا بگید حس میکنم آینده ی خوبی در انتظارمون هست ...حس میکنم با هم میتونیم زندگی خیلی قشنگی داشته باشیم اگه با هم همدل و هم فکر باشیم .....در مورد مشکلش گهگاهی بپرس .بعضی مشکلها با صحبت کردن ازشون راه حلها خودشون رو نشون میدن ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
خب همین دیگه وقتی زنگ میزنم اینو میگه یعنی تورو منبع انرژی خودش می‌دونه پس  خراب نکن ای دلگرمی ...

مررررسی چ نکات خوووبی گفتییی عزیزم،اره راست میگی😍موردای بیشترم داشتی‌بگو😂والا دانشگام تموم شده تو خونم،براهمین میگم موضوع خاصی ندارم ک بگم

اره من همش تو‌حرفام لبخند میزنم اما خودشم زیاد پرحرف نیس،میگ اما تو‌پر حرف باش،بیشتر استرس میگیرم ک ...

بدبختی اینه وقتی هم یکی به آدم میگه خب تعریف کن

بیشتر یادت میره و مغزت خالی میشه از همه چی  😂😂 من که اینجوریم 🤭😂

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
مررررسی چ نکات خوووبی گفتییی عزیزم،اره راست میگی😍موردای بیشترم داشتی‌بگو😂والا دانشگام تموم شده تو ...

خب تو خونه هم کلی خبر هست...اصلا یه کلاسی چیزی ثبت نام کن برو دخترای فعال خیلی جذاب هستن...

مثلا زنگ میزنم میگه چه خبر سمانه امروز چطور بود؟؟؟

بگو امروز؟؟؟🤔🤔🤔اممممم خب مثل همیشه عالیییی بود بعد شروع کن تعریف کردن صبح از خواب پاشدم کارلو کردم  یه کیک پختم برای  میان وعده که جات خالی خیلییییییی خوشمزه شد😌😍

بعدشم نشستم یه سریال کمدی خوب دانلود کردم دیدم وای که چقدر خندیدم بعد اسم سریالو بکو بکو توهم ببینیش خیلی خنده داره😂❤️

اممممم اهاااا بعدم که از امروز شروع کردم زبان آلمانی یاد بگیرم مجازی یکم اونو تمرین کردم خیلی زبان قشنگی دارن🥺🥺

بعد هم به کارای خونه رسیدم و یه خستگی در کردم و دیدم حوصلم سرر راه زنگ زدم نرگس باهم یکم رفتیم گشتیم کلی گفتیم خندیدم و خوش گذشت راستیییی برای نرگس خواستگار اومده یه عروسی افتادیم مرتضییی،😐😂😂

خلاصه منظورم این بود از همه چی براش بکو شاد باش پر انرژی با خنده صدای  پر هیجان و جوندار اما یه جاهایی لوند و نازک 

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
خب اون نیاز به یه حمایتگر شاد داره .دلش میخواد یکی باشه آرومش کنه و بهش امید بده .و کی بهتر از شما . ...

اره دقیقا ی بارم اینارو گفتم،اما متاسفانه خودمم فکرم این‌روزا درگیره،استرس دارم ،اونحور ک باید پرانرژی نیستم