2777
2789

من ک کلا تکراری بدم میاد دانشجو نیستم درست نیست میدونم،در کل لباسو میشه بشوری پس تکراری معنی نداره لباسشویی هم واسه همین اختراع شده حالا یکی میخواد خودمو قانع کنه ک لباس تکراری بد نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک کلا تکراری بدم میاد دانشجو نیستم درست نیست میدونم،در کل لباسو میشه بشوری پس تکراری معنی نداره ل ...

نه عزیزم بحث شست و شوش نیس

منظورم اینه مثلا هفته اول یبار پوشیدی هفته بعدم همونو باز میپوشی ؟ 

نه عزیزم بحث شست و شوش نیس منظورم اینه مثلا هفته اول یبار پوشیدی هفته بعدم همونو باز میپوشی ؟ 

اوکی هفته ب هفته ک اره حتما باید عوض شه،فک کردم منظورت هرروزه اخه خودم هرروز نمیتونم تکراری بپوشم ولی دارم رو خودم کار میکنم این عادتو ترک کنم

مانتو بالای ۵۰۰ تومن 

چندتا باید بخریم که تکراری نپوشیم ؟ 😐😐😐

وا بدید تو رو خدا

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

برای همه ممکن نیست که هر روز با یه تیپ برن دانشگاه. به خصوص که مانتوی دانشگاه در اکثر موارد با مانتوی بیرون متفاوته.

منم خیلی دلم می خواست هر روز یه تیپ بزنم اما نمی تونم زیاد برای مانتو هزینه کنم

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
مانتو بالای ۵۰۰ تومن  چندتا باید بخریم که تکراری نپوشیم ؟ 😐😐😐 وا بدید تو رو خدا

دیگه دارم دیوونه میشم آخه

حس میکنم همه مانتوهامو همه دیدن

واقعنم هیچی ندارم

دیگه دارم دیوونه میشم آخه حس میکنم همه مانتوهامو همه دیدن واقعنم هیچی ندارم

مگه تو همه ی کلاسات دانشجوها مشترکن؟ ۲،۳ تا داشته باش هر هفته یکیو بپوش. آدما ،به خصوص کسانی که زیاد باهاشون صمیمی نیستی ،توجه نمی کنن به لباس تنت فراموش می کنن

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره