2777
2789
عنوان

لاغری در یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خو مثلا صب ۵۰۰ تا میزنم  عصر ۵۰۰ پنجا تا میزنم دودقیقه استراحت

خوب نیست عزیزم.تحقیق کن قشنگ،اصلا برای رحم ورزش خوبی نیست

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
بله ورزش پرتحرک وطناب ودویدن افتادگی رحم ومثانه میاره چقدر عجله داری درضمن اگه شیر میدی تو شیرت تاثی ...

مث خوره افتاده تو‌جونم هی میخام کمتر شم 

الان ب قبلم رسیدم اتفاقا

مرسی دگ نمیزنم پس 

مث خوره افتاده تو‌جونم هی میخام کمتر شم  الان ب قبلم رسیدم اتفاقا مرسی دگ نمیزنم پس

انشالله که چیزی نمیشه رژیم اشکال نداره یوگا وپیلاتس هم خوبه 

خواهرشوهرم تردمیل میرفت بعد زایمان الان باید بره عمل کنه

قد و‌وزنت چنده ؟  من خودم ۱۶۲ قدمه تو سایت ۵۹ زده ایده ال  ولی خو مت الان ۵۷  دوس ...

من.یکساله بامانکن وباشگاه رژیم گرفتم و الان وزنم ثابت موندقدم ۱۶۸وزنم۶۳الان خاستم ببینم وزنم خوبه یاباز بایدکم کنم😂

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
من بودم کم میکردم با این قد دوس داشتم بشم ۵۵😂

اوووو ن خیلی دیگه لاغرمیشم من الان شدم اسکلت🤐البته فک کنم قدم ۱۷۰باشه تقریبی زدم ۱۶۸ ولی دیگه لاغرلاغر هم زیاد خوب نیس 

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041