2777
2789
عنوان

گوشه ناخن جویدن .. پوست انگشتم 💔

180 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها، من تقریبا 5 ساله ک گوشه های ناخنم یعنی پوست انگشتامو میجوم، حتی موقع هایی ک استرس ندارم کلا 24 ساعته اینطوریم وبرام ی سرگرمی شده مخصوصا وقتی سریال نگا میکنم یا سرکلاس میشینم یا کلا وقتی تمرکز میکنم، ظاهرشون افتضاح شد پفی و تیره و زخمی اصن طبیعی نیستن 💔 نمیدونم چکارکنممم هرچه هم گشتم پیدا نکردم یکیو ک مشکلش شبیه من باشه ، اکثرا فقط مشکل جویدن ناخن رو دارن یا عفونت گوشه ناخن، ولی من نه من خودم میجوم چکارکنمممم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزی بگم دوست عزیزم من چند وقت که خیلی درگیر مشکلاتم رو آوردم به خدا و کلا رفتم توی فاز دیگه من هم ناخن می‌خوردم و یه ناخنمو همیشه از ریشه خوردم جاش خالیه چند روز پیش سیره پیامبر اکرم رو میخوندم یه آقایی بهشون گفتند من همش بدشانسی بدبختی میارم پیامبر چند تا سوال ازشون پرسیدن یکیشم این بود که آیا ناخنتو با دندان میکنی؟؟؟ یعنی کراهت داشتن از این کار منم کلا دیگه ناخونامو گذاشتم کنار

یه چیزی بگم دوست عزیزم من چند وقت که خیلی درگیر مشکلاتم رو آوردم به خدا و کلا رفتم توی فاز دیگه من ه ...

نه عزیزم من کاری به ناخنام ندارم من بغل ناخنامو میخورم گوشه شون پوست انگشت خودم رو 🥲

چجوری یعنی 😅

ببین من وسواس نجاست دارم متاسفانه‌. از طرفی همش پوست سرمو میکندم . تازگی ها فهمیدم پوست بدن اگه با درد یا سوزش از بدن جدا بشه نجسه . همین باعث شده این عادتو ترک کردم هرچند وسواسی بودن هزار دردسر و اذیت شدن داره برا ادم 🤦🏻‍♀️

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..