2777
2789

پسره ۹ سال از خودم بزرگه بازاریه کفش فروشی داره مغازه رو دست شاگردش سپرده و هم بساز بفروشه ولی مشکل من اینکه ۷تا بچن با ۵ تا جاری و منطقه ی پایین بزرگ شده اونم خیلی پایین ولی دارن تو یه منطقه ی معمولی خونه میسازن و ماشین هم داره خودمم ۲۷ سالمه لیسانسم و یه داداش کوچیکتر از خودم دارم ک شاغله پدرم فوت شده خونمون هم منطقه ی بالاست و منش و فرهنگمون هم همیشه قابل تعریف بوده)اینارو برا تعریف نمیگم فقط شرایط واقعیمو میگم که درست قضاوت بشه) واقعا از جهت خونواده اذیتم با اینکه اصلا علاقه به ازدواج ندارم از دست سرزنش های مامانم بررسی میکنم همش سرزنش میکنه یا هی تکرار میکنه خودمون چیزی نیستیم الانم میگم فرهنگ خیلی مهمه بلاخره اون منطقه ک زبانزده بزرگشده فردا پول هم داشته باشه از رفتاراش خودم عذاب میکشم و زجر میکشم  یا چطور جلو فامیل ببرمش میگه میگه ب فامیل چه ربطی داره حالا خودش برا بقیه رو گفته دیروز رد کردم دوست مامانم خودسر گفته هنوز فکر میکنن میگه چرا رد میکنی هندونه ی سربسته س و فلان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پسره ملاقات کردی ؟حرف زدنش رو دیدی؟

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

ببین ایشون یعنی ۳۶ سالشه ؟

من پرستارم پس فیزیولوژی خوب بلدم نیاز جنسی زن در دهه سوم بالاترین حالت و در مردان در دهه دوم زندگی 

تو در آستانه سی سالگی و ایشون در شرف چهل سالگی و پختگی شخصیتی 

به شخصه همراه هم مسیر پر انرژی نیاز دارم ، جلو بینی تو نگاه  نکن فرض کن ۳۷ سالته و اوج اشتیاق ایشون ۴۶ سالشه 

جدا از اون محیط و فرهنگ در تربیت و نوع شخصیت بشدت موثر 

خودم ۲۵ سالمه و نامزدم 

سلام باید روی خانوادش تحقیق کنید نه با حرف بلکه رفتن به محلیتش حالا فامیلی کسی بره همه چیزوشونو در بیاره ولی اینم بگم زندگی با خانواده پر جمعیت روحیه خاص خودشو میخواد اگه نداشته باشید ، در عذابید آدم حرف خانوادشو تحمل کنه برای دیر ازدواج کردن گاهی سودش بیشتره از زحمت افتادن یک وقتایی هم میبینید نه خوب هستن میدونید خوب و بدش چطوریه،؟ با تحقیق و کنکاش نه از خود طرف بلکه از زندگیش و اخلاقیاتش. حتی اگه لازم شد چند جلسه مشاوره های مختلف برید و توی این مدت اصلا محبت نپذیرید و محبت هم نگیرید که وابستگی بینتون رخ نده که اگه دیدید واقعا خیر و صلاحتون نیست، رد کردن به کسی آسیب روحی نزنه

توی مهارت های زندگی و ازدواج  خوبه یک مطالعه هم داشته باشید پینشهاد میکنم اگه دوست داشتید توی اینترنت اسم حسین مختاری رو جستحو کنید و وارد کانالش بشید مطالب سنجاق شده اش واقعا مفیده 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
اگ از خانواده با فرهنگی هستید، مادرتون نباید بخاطر ازدواج سرزنش کنن☺️

هیچ چیز مطلق نیست خونواده ی بافرهنگ هم بچشو سرزنش میکنه بافرهنگ ها بیشتر برا بقیه خوبن و ب کسی بدی نمیرسونن همیشه واسه همه با شعور ولی بیشعورا باخودخواهی و تایید کردن کارای اشتباه بچه تربیتشونم هم خراب میکنن

ببین ایشون یعنی ۳۶ سالشه ؟من پرستارم پس فیزیولوژی خوب بلدم نیاز جنسی زن در دهه سوم بالاترین حالت و د ...

من خودم فک کنم سرد باشم حالا این تو مراحل بعد بهش دقت میشه 

هیچ چیز مطلق نیست خونواده ی بافرهنگ هم بچشو سرزنش میکنه بافرهنگ ها بیشتر برا بقیه خوبن و ب کسی بدی ن ...

جواب سوالی ک تاپیک زدید رو تو جمله اول این جوابتون پیدا کنید.

*هیچ چیز مطلقی نیست*اون اقا و خانوادش هم ممکنه تو خیلی زمینه ها خوب و ایده ال باشن، به استثنای محل زندگیشون ک اگر واقعا برای شما مساله مهمی هست چشم پوشی نکنید.موفق باشید

سلام باید روی خانوادش تحقیق کنید نه با حرف بلکه رفتن به محلیتش حالا فامیلی کسی بره همه چیزوشونو در ب ...

خیلی پیشنهاد خوبی دادید مشاور کمک کنندس 

مرسی حتما دنبالش میکنم 

جواب سوالی ک تاپیک زدید رو تو جمله اول این جوابتون پیدا کنید.*هیچ چیز مطلقی نیست*اون اقا و خانوادش ه ...

اخه نمیدونم ک تو اون محله و کوچه چطوری تربیت شده یا تو اوج جوونی خلافی انجام داده یا نه به هر حال محیط تاثیر میزاره در حدی اون محله پایینه که به کسی ک رفتار زشت و زننده ای داشته باشه میگن مال اون محله ای با اسمه

با پسره ملاقات کردی ؟حرف زدنش رو دیدی؟

نه میخایم ک یه روز تعیین کنیم ک بیان چون آشنا هستن و خواهرش سلام علیک داره با مامانم گفتیم زشت نباشه فردا چشم تو چشم میشیم اگه شرایطشو قبول میکنیم راضی شیم ک بیان

من خودم فک کنم سرد باشم حالا این تو مراحل بعد بهش دقت میشه

اینا مراحل داره با کانال ننه ابراهیم آشنا بشید جزوه مراحل خواستگاری و آشنایی

جزوه چه سوالاتی بپرسیم که بیشتر از طرف  بفهمیم 

تو اینترنت بزنید کانالش میاد

کانال ننه ابراهیم

تست یانگ

تست کتل که معلوم کنه درونگرا هستید یا برونگرا 

هردوتون باید بهم بخورید هم از نظر درونگرایی یا برونگرایی هم از نظر طبع این دوتا هم خیلی مهمن یکی از ستون های زندگی هستن

طبع هم قابل سنجش هست هم با تست سنجش که توی کانال ننه ابراهیم هست هم با رجوع به متخصص طب سنتی شهرتون

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅