2777
2789

حس ششم خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

چیزی به اسم حس ششم وجود نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس ششم خرافاته و هیچ حقیقتی نداره  چیزی به اسم حس ششم وجود نداره

میدونم ولی لذت بخشه بدونی حتی به دروغ😆🥴

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋
یا حسین😐😂😂 شما تحصیل کرده هستین؟

بله عزیزم تحصیل کرده ام لیسانس دارم چطور مگه؟چه ربطی به تحصیل داره تو خودت دوست نداری از آینده خبر داشته باشی،من خوشم میا چه ربطی به تحصیلات داره،

بله عزیزم تحصیل کرده ام لیسانس دارم چطور مگه؟چه ربطی به تحصیل داره تو خودت دوست نداری از آینده خبر د ...

دوست دارم ولی با تاپیک زدن کسی نمیاونه ایندتو بگه در ضمن اینده با تلاش منو تو ساخته میشه در ضمن ادم تحصیل کرده بجای تاپیک زدن میره به بچه هاش یاد میده چجوری ایندشونو بسازن

دوست دارم ولی با تاپیک زدن کسی نمیاونه ایندتو بگه در ضمن اینده با تلاش منو تو ساخته میشه در ضمن ادم ...

من از سال هشتاد و شش اینجا عضو هستم هزار جور تاپیک دیدم اگه از موضوعی خوشم نمیاد یا با منطقم جور نیست به شخصیت و شعور خودم اجازه نمیدم که برم و صاحب اون تاپیک رو ناراحت کنم یا به فرهنگ و شخصیتش توهین کنم شما هم بهتر بود نمیومدی تو چون من بخاطر حال دل خودم تایپیک زدم ،حال خوشمو خراب کردی،تو از کجا می‌دونی که من برای آینده بچه هام تلاش نمیکنم علم غیب که نداری،تلاش من یه طرف قضیه است خواست و شانس و خواست خدا هم یه طرف قضیه است،کی می‌خوایم یاد بگیریم با حرفهای نیش دار همدیگرو آزار ندیم