2777
2789
عنوان

امروز عصر سزارین دارم. :-)

258 بازدید | 31 پست
برام دعا کنید تا عمل راحتی داشته باشم نی نی سالم و سلامت بیاد
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی چیه مانیا جان
چرا زندگی رو سخت میکنی ؟ دلتنگ کسی شدی ؟ ... زنگ بزن❤ میخوای کسی رو ببینی ؟ ... دعوت کن💚 میخوای بقیه درکت کنن ؟ ... توضیح بده💛 سوالی داری؟ ... بپرس💜 چیزی میخوای ؟ ... برو دنبالش💙 از چیزی خوشت میاد ؟ ... حفظش کن💗 از چیزی خوشت نمیاد ؟ ... ترکش کن❤ عاشق کسی هستی ؟ ... بهش بگو💛 ما فقط یکبار زندگی میکنیم سخت نگیر , ساده باش !💋
از چه ساعتی نباید چیزی خورد؟ پنج عمل دارم از ۹ چیزی نخوردم مایعاتم گفته تا ۴ ساعت قبل عمل
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
منم دعا کن
چرا زندگی رو سخت میکنی ؟ دلتنگ کسی شدی ؟ ... زنگ بزن❤ میخوای کسی رو ببینی ؟ ... دعوت کن💚 میخوای بقیه درکت کنن ؟ ... توضیح بده💛 سوالی داری؟ ... بپرس💜 چیزی میخوای ؟ ... برو دنبالش💙 از چیزی خوشت میاد ؟ ... حفظش کن💗 از چیزی خوشت نمیاد ؟ ... ترکش کن❤ عاشق کسی هستی ؟ ... بهش بگو💛 ما فقط یکبار زندگی میکنیم سخت نگیر , ساده باش !💋
چند هفته ای عزیزم؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.