2777
2789
عنوان

امروز عصر سزارین دارم. :-)

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 31 پست
ماشاا چشمت روشن خداروشکر از هردوش قسمتت شده
چرا زندگی رو سخت میکنی ؟ دلتنگ کسی شدی ؟ ... زنگ بزن❤ میخوای کسی رو ببینی ؟ ... دعوت کن💚 میخوای بقیه درکت کنن ؟ ... توضیح بده💛 سوالی داری؟ ... بپرس💜 چیزی میخوای ؟ ... برو دنبالش💙 از چیزی خوشت میاد ؟ ... حفظش کن💗 از چیزی خوشت نمیاد ؟ ... ترکش کن❤ عاشق کسی هستی ؟ ... بهش بگو💛 ما فقط یکبار زندگی میکنیم سخت نگیر , ساده باش !💋
مانیا جونم انشالله به سلامت باشه، قدم کوچولوت خیر باشه عزیزم لطفا توی اون لحظه ها برای منم دعا کن که خیلی زود مامان بشم
یا ضامن آهو یا غریب الغربا حواست به من هست؟ دلم را جا گذاشتم در حرم و گره اش زدم به ضریحت امام رضا...                                                                                                              مامان جونی وقتی بیای ... همه دردام تموم میشه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم، منم چند روزه دیگه معلوم میشه باردارم یا نه خیلی نذر و نیاز کردم خدا دامن همه منتظرارو با بچه های سالم و صالح سبز کنه انشاالله ممنون که دعا میکنی منم برای شما و نینی نازتون دعا میکنم
یا ضامن آهو یا غریب الغربا حواست به من هست؟ دلم را جا گذاشتم در حرم و گره اش زدم به ضریحت امام رضا...                                                                                                              مامان جونی وقتی بیای ... همه دردام تموم میشه ...
مانیاجان امیدوارم به سلامتی ودل خوش عزیزتو بغل کنی...تو رو خدا واسه ارامش خودم وهمسرم وبارداریم دعا کن خیلی داغونم خیلی
خداوندا توخود گفتی که درقلب شکسته خانه داری...شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن.برای حاجتم ی صلوات بفرستین.