2777
2789
عنوان

ینی قسمتش بود همش تو ذهنم عذاب وجدان کنکور دخترمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاخ بوده دیگهمنم پایم متوسطه می‌دونم اگه گوشی بزارم کنار صدرصد میارمش

اره کاخ ببین دختر من شب و روزش درس بود گوشی نمیدونست چیه. تهش با معدل ۱۹/۵۰ و تراز کنکور ۱۰۴۰ شد این پس بخون 

خوشش میاد نگران نباش 😆🌱

اونموقع که رتبه ها اومد همش گریه میکرد اسمی از پزشکی میومد 

فقط دندون میخام همش میگف اینقد میگی پزشکی تهش خوشم نیومد خودکشیه دیگه مث خیلی از دکترا که کشیک سنگین میدن افسرده میشن. 

من دلم خالی شد 

اونموقع که رتبه ها اومد همش گریه میکرد اسمی از پزشکی میومد فقط دندون میخام همش میگف اینقد میگی پزشکی ...

ولی روزیکه جواب رو از مانیتور دید تو خونه فقط یه لبخند زد خندید هیچی نگفت بغلش کردیم گفتیم مبارکت باشه خسته نباشی مامان عالیه  نمیدونم تو دلش چی گذشت  ادم راه دور رفتن به تنهایی نبود. همه کلی فکر کردیم تا بهترین انتخاب باشه 

الان ولی راضیه نمیدونم ظاهرش یا واقعا همینطوره لباساشو حاضر کرد آدرس رو پوش رو گرفت بریم براش روپوش سفید بخریم. 

دلش نیومد بشینه پشت کنکور واقعا روانش بهم ریخت دیگه. 

اونموقع که رتبه ها اومد همش گریه میکرد اسمی از پزشکی میومد فقط دندون میخام همش میگف اینقد میگی پزشکی ...

کشیک سنگینه ولی اکثر کسایی که خودکشی میکنن مشکلات دیگه ای دارن اونایی که از خانواده مرفه هستن دغدغه پول رو ندارن بخاطر همین فشار روشون کمتره 

پزشکی عمومی اونجوری ک فکر میکنید نیست دخترتون یکو نیمسال اول که علوم‌پایه میخونه شاید خسته بشه ولی از ترم ۳ میرن بیمارستان اونجا براش جالبه و تا سال ششم کشیک نداره ، سختیش و فشارش فقط ۳ ترم هست همون ۳ ترم اینترنی ... اونایی ک توانایی دارن شیفت میفروشن که ازاد تر باشن بیشتر استراحت کنن 

شما فک میکنی دندون فشار کاری نداره؟ چرا اونم استاد هر لحظه منتظره که جلوی همه قهوه ایت کنه ، چون اگه اسیبی به دندون بیمار برسه ممکنه منجر بشه دندونش کامل کشیده بشه اونجا هم بیمار ازشون شکایت میکنه اونجا هم استادا بد رفتاری میکنن اونجام از لحاظ فیزیکی حجم کاریت سنگینه اما چون از ترم پنج پول میاد تو دستت راضی هستی ، پزشکیا دیر به درامد میرسن شما اینترنی رو دخترت رد کنه برای تخصص هم یه رشته ای مثل چشم و پوست بره هزار برابر بهتر از دندون عمومی هست اینده پزشکی روشن تره 

https://www.karzar.net/224763

کشیک سنگینه ولی اکثر کسایی که خودکشی میکنن مشکلات دیگه ای دارن اونایی که از خانواده مرفه هستن دغدغه ...

اره  برا همون زود بازده بودنش خودش تخصص رو پوست و اطفال و رادیو دوس داره. که جراحی نداره و استرسش کمتره کلا با مریض بدحال و مرگ و جراحی استرس میگیره. میخاد راحت باشه کلا😆