سلام دوستای خوبم . ۲۶ این ماه عروسی خواهرزادمه .منم بعد مسافرت شمال دستام سیاه و خشک شده . صورتمم تیره شده . بدبختی اینه اصلا از ضدآفتاب استفاده نمیکنم. چکار کنم توی این دو۳هفته سفید ونرم بشه . پماد دارو چیزی که زود خوب بشه . خیر ببینین .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کرم مرطوب کننده استفاده ه کن . یکی از کاربران گفته گوجه دستاش رو دو درجه سفید کرده . گفته بود واسه رب گوجه داشته پوست میگرفته بعد اتمام کار متوجه شده رنگش خیلی تغییر کرده . آبلیمو ماست هم شنیدم تاثیر داره
کرم مرطوب کننده استفاده ه کن . یکی از کاربران گفته گوجه دستاش رو دو درجه سفید کرده . گفته بود واسه ر ...
واییی یک قابلممون و هرکاری میکردیم سفید نمیشد (قابلمه روحیه) یک شب مهمان داشتیم مرغ داخلش درست کردیم خوب طبیعتاً داخل مرغ رب هم زدیم وقتی قابلمه خالی شد سفیددددد شده بود که نگو اصلا باورم نمیشد رب و این همه خواص😂👊