2777
2789
تو ی مادری پس بدبخت نبستی  حتما برو بهداشت اون بهتر از هرکسی کمکت میکنه راهنماییت میککنه اگر ن ...

وای شوهرم اگه بفهمه ک اصلا نمیره و اینکه ممکنه کتکمم بزنه ک چرا رفتم گفتم اینطوریه اصلا نمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهایت سعیمو میکنم ک برم  خوشبحالت ک هم خونه داری هم درآمد هم بچت پیشته

قربونت برم منم الان مشکلات خودمو دارم فعلا آرامش قبل طوفان 

برات دعا میکنم مشکلت حل بشه هر جور ک ب صلاحته ولی سعی کن عزت نفس و اعتماد بنفس داشته باشی تو محتاج کسی نیستی ک بهت محبت کنه خودت اول خودتو دوست دلشته باش 

قربونت برم منم الان مشکلات خودمو دارم فعلا آرامش قبل طوفان  برات دعا میکنم مشکلت حل بشه هر جور ...

عجیبه شما اسمی از مشاور نیاوردید!زمانیکه من جدا شدم باید حتما چند جلسه که چهل روز طول میکشید مرکز مشاوره مورد قبول دادگاه رو می‌رفتیم. تازه نوبت دهی مشاور بهزیستی  هم از طریق سایت بود که کلی طول کشید، یعنی  بیشتر از چهار ماه طول کشید کارمون.  

منم همین شرایط شما رو داشتم .جدا شدم و هیچ کس هم حرفی نزد پشت سرم .اینا بیشتر ساخته ها و تله های ذهن ...

پشت سر من و جلو روم که کلی حرف زدن. همکار و خاله و دایی و داماد و...

پدرم می‌گفت من ابروش رو بردم. هشت ماه با من قهر بود که در طول عمرم سابقه نداشت.

الان هم بعد از پنج سال خیلی وقتها پدر و مادرم حتی هنوز تا یه بحثی پیش میاد تیکه میندازن. 

البته من یکساله برگشتم پیششون زندگی میکنم چون بچم کوچک بود و از پس اجاره و خرج هم برنمیومدم.

الان هم افسرده و خسته ام. 

مرگم الان برسه هم بسیار راضی و خوشحالم.

پشت سر من و جلو روم که کلی حرف زدن. همکار و خاله و دایی و داماد و... پدرم می‌گفت من ابروش رو بردم. ...

باید پوستتو کلفت کنی دیگه عزیزم ؟ شما هم ازدواج دومت بود ؟

من غیر از مامان و بابام کسی دیگه بهم حرف و تیکه ننداخت .همونا که منو شیر کردن جدا بشم همونا حرف زدن بهم ولی منم از خودم دفاع کردم نه اینکه تو خودم بریزم و حرص بخورم .شما الان یه مادری .همه ی تکیه گاه و پشت و پناه دخترت. نباید این تکیه گاه رو ازش بگیری .من با این همه سختی که کشیدم از وقتی مادر شدم جون دوست شدم 😅 به خودم میرسم که ضعیف و ازکار افتاده نشم یا اتفاقی برام نیوفته چون همه ی امید و پشت و پناه دخترم منم .از تصور اینکه بعد من قراره چی به سرش بیاد تنم میلرزه 💔

پیش خودته ؟؟؟  بعد طلاق حالت چطور بود  خانوادت چی میگن

بله .من بعد طلاق خیلی سختی کشیدم چون خیلی دوستش داشتم هر دفعه میدیدمش قلبم میلرزید 💔 خانواده م هم یه مدت تیکه و کنایه میزدن ولی جلوشون وایسادم دیگه حرفی نمیزنن

بله .من بعد طلاق خیلی سختی کشیدم چون خیلی دوستش داشتم هر دفعه میدیدمش قلبم میلرزید 💔 خانواده م هم ی ...

خب خداروشکر ک هم دخترت پیشته هم کنار اومدی 

من از شوهرم متنفرم ینی اگه جدابشم هرجا ببینمش تف میکنم تو صورتش بی غیرت لاشی 

باید پوستتو کلفت کنی دیگه عزیزم ؟ شما هم ازدواج دومت بود ؟ من غیر از مامان و بابام کسی دیگه بهم حرف ...

ازدواج اولم بود.

یه پسر دارم

دقیقا همون مادرم که تو زندگیم دخالت میکرد و با شوهرم دعوا کرد و باعث جداییم شد خودش و خونوادش بیشتر اذیتم کردن و میکنن.

الان هم همش میگن بچه رو ازت میگیره سال دیگه

یکسال دیگه حضانتش بیشتر با من نیست

اگه ازم بگیرش اون روز آخرین روز زندگیمه قطعا