سلام دوستان ی پسر ۱۴ ماهه دارم تقریبا از ده ماهگی مدام درحال مریض شدنه تا حدی ک ی بار تشنج کرد ب حدی ک تب داشت کلا یا تب داره یا اسهال یا هردو یکی دو هفته خوب میشه بازم مریض میشه هرچی ازمایشو اینا میدیم هم سالمه خداروشکر حتی ازمایشات LPیا همون مایع مغزی نخاعی هم انجام دادیم و ازمایشات روماتولوژی همشون خوبن ولی نمیدونم چرا انقدر مریض میشه بعضیا میگن شاید بخاطر گل و گیاه تو خونتونه یا لقمه توگلوش گیر کرده خواهش میکنم اگ کسی چیزی میدونه ممنون میشم کمکم کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
رفت و آمدت رو کم کن بهداشتتون رو ببر بالا که مریض نشه بهش زینک و امگا۳ و مولتی ویتامین و آهن بده تا ...
بخدا از خونه بیرون نمیرم حتی خونه مادرم هم هفته دوبار چند ساعت میرم ب بیرون از خونه حسرت موندم این ازمایش و هم گرفتن ببینن مشکل از کجاست ما اول اجازه ال پی ندادیم چند تا دکتر و بیمارستان بردیم همشون گفتن انجام بدید