2777
2789

سلام دوستان ی پسر ۱۴ ماهه دارم تقریبا از ده ماهگی مدام درحال مریض شدنه تا حدی ک ی بار تشنج کرد ب حدی ک تب داشت کلا یا تب داره یا اسهال یا هردو یکی دو هفته خوب میشه بازم مریض میشه هرچی ازمایشو اینا میدیم هم سالمه خداروشکر حتی ازمایشات LPیا همون مایع مغزی نخاعی هم انجام دادیم و ازمایشات روماتولوژی همشون خوبن ولی نمیدونم چرا انقدر مریض میشه بعضیا میگن شاید بخاطر گل و گیاه تو خونتونه یا لقمه توگلوش گیر کرده خواهش میکنم اگ کسی چیزی میدونه ممنون میشم کمکم کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم با دکترش صحبت کنین و آزمایش های مربوط به نقص ایمنی مادرزادی رو هم ازش بگیرین بد نیست.

همه این ازمایش هارو دادیم نصفشون جوابشون خوب بوده نصفشون هم هنوز جوابشون نیومده

کجا دکتر بردیش؟ اینهمه آزمایشات سخت ‌و عجیب غریب رو کدوم دکتری از بچه ۱۴ ماهه گرفته؟مگه بخاطر تب و ا ...

بخاطر تب و تشنج مکرر این ازمایش هارو گرفتن گفتن شاید خدایی نکرده مننژیت باشه

رفت و آمدت رو کم کن بهداشتتون رو ببر بالا که مریض نشه بهش زینک و امگا۳ و مولتی ویتامین و آهن بده تا ...

بخدا از خونه بیرون نمیرم حتی خونه مادرم هم هفته دوبار چند ساعت میرم ب بیرون از خونه حسرت موندم این ازمایش و هم گرفتن ببینن مشکل از کجاست ما اول اجازه ال پی ندادیم چند تا دکتر و بیمارستان بردیم همشون گفتن انجام بدید

اول گفتی یبار تشنج کرده.. دکتر مغز و اعصاب باید ببری عزیزدلم.. به امید خدا چیزی نیست اما جدی پیگیرش ...

منظورم تب مکرر و تشنجی ک یکبار کرده بود شاید اشتباه نوشتم ببخشید