2777
2789

خودم ۳۰ وخورده ای گرم ۲۶سالمه نصفش مخفیه نصفشم انداختم از حقوقم پس اندازکردم یکمم همسرم گرفته

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم 

چص گرمم ندارم 🥴

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند گرم

بابام خریده

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

طلاهای خودم کادوی سر عقد و واسه دوران عقد و اوایل ازدواج هست که همسرم میخرید. از وقتی دخترم بدنیا اومد دیگه واسه دخترم طلا می‌خریم. همه رو گذاشتم کنار. 

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
من 300 گرم داشتم فروختم  الان حدود 50 گرم دارم مخفی نبوده هیچوقت  یه بارم دادم شوهرم به ...

پنهان از بقیه وگرنه منم شوهرم اوکیه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم