2777
2789
عنوان

دلم زایمان طبیعی می‌خواد 😭 با تجربه ها کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 159 پست
من میخوام برم بیمارستان خاتم . از تون موقع ک مامان شدم آستانه دردم خیلی بیشتر شده.. ماشاءالله ۳۵۰۰ س ...

بسلامتی دنیاش میاری💜💜ببین من خودم رفتم دنبال کارای پذیرشم،با دهانه رحم۶/۵سانتی باز😅تو تصورم همیشه این بود من درد میکشم و با ویلچر میرم زایشگاه.خدا برات قشنگ میچینه،☺️البته من پیاده روی وماساژ پرینه هم داشتم از قبل

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم مبارکههه. شیردهی سخته؟ نینیت دخمله یا پسر؟

دختر

اره سخته سینه درد میگیری زخم میشه اولاش نمیاد 

سخته سربچه رو نگه داری 

گریه کردن بجه ی طرف 

استرس داره

کمک داشته باشی خیلی خوبه

من روز اول گریه که نمیتونم خونه خودم بودم مامانمو ابجیامم بودن دیدن نمیتونم

اومدم خونه مامانم همون شب اینطوری بهتر شد

کمکم میکنن 

بخیه دارم اینا بیوفته

ناف بچه بیوفته

۱۰ روزش رد بشه بهتر میشه چون خودت جون میگیری

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین

بسلامتی دنیاش میاری💜💜ببین من خودم رفتم دنبال کارای پذیرشم،با دهانه رحم۶/۵سانتی باز😅تو تصورم همیشه ...

خیلیم عالی ❤️ خداروشکر ک راضی ای 

من عوض شدم ولی ؛ تو حسین (ع) بچگیمی   
دختر اره سخته سینه درد میگیری زخم میشه اولاش نمیاد  سخته سربچه رو نگه داری  گریه کردن ب ...

خدا بهت قوت بده عزیزم . خدا دخترت و حفظ کنه برات . اره بابا دست تنها ک نمیشه

خدا بهت قوت بده عزیزم . خدا دخترت و حفظ کنه برات . اره بابا دست تنها ک نمیشه

ان شالله زایمان راحتی داشته باشی

ولی کلا زندگی آدم تفییر میکنه و زمان میبره

من واقعا ی جوریم

هشم بقیه دلداریم میدن 

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین

ان شالله زایمان راحتی داشته باشی ولی کلا زندگی آدم تفییر میکنه و زمان میبره من واقعا ی جوریم هشم ...

خدا کمکت میکنه حتما این‌ مرحله رو هم با موفقیت میگذرونی

هر موقع زایمان کردی منو دعا کن5سال منتظرم     همه ی جوری نگام میکنن

با امضات گریه کردم😭. به حق امام حسین انشالله دامنت سبز شه گلم. خودتو اینهمه نباز. خودتو به بیخیالی بزن. کلا به فکر بچه نباش خودش یهو میشه. وقتی زیاد فکر کنی استرسی میشی و لقاح تو شکمت انجام نمیشه.منم چند ماه مثل تو گریه میکردم چرا حامله نمیشم.بعدش کلا بیخیال بچه شدم گفتم هروقت شد شد.دقیقا همون ماه حامله شدم چون بیخیال بودم. ولی بچه هم زیاد اش دهن سوزی نیس حسرتشو بخوری. جز دردسر چیزی نداره.انشالله زودی مامان میشی عزیزم😍❤️

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
عزیزم چه قشنگ چند سالتون بود ک ازدواج کردین

خودم ۱۷ سالگی ازدواج کردم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
با امضات گریه کردم😭. به حق امام حسین انشالله دامنت سبز شه گلم. خودتو اینهمه نباز. خودتو به بیخیالی ...

دقیقا منم ابن و شنیدم ک همون ماهی ک بش فکر‌نکنی‌ حامله میشی 

با امضات گریه کردم😭. به حق امام حسین انشالله دامنت سبز شه گلم. خودتو اینهمه نباز. خودتو به بیخیالی ...

ان شاءالله اشکت از سر شوق باش عزیزم

خیلی خودم باختم 5سال منتظرم از اولین روز اقدامم از فاطمه زهرا کمک خاستم تا امروز در همه اماما رو زدم گدایی کردم اینهمه دلم شکست صبح ظهر غروب گریه کردم گفتم حتمن خدا این ماه جوابم میده با اینکه خیلی غمگینم اما بازم از خدا ناامید نیستم خودش میدونه چقد دلم طبیعی باردار شدن میخاد و وضع مالیم خوب نیس ک همیشه برم دکتر

بهش گفتم خدااا راضیم زندگیم این باش اما بچه بده کسی دلم نشکنه هر کس و ناکسی بهم بگه روزی تو فاطمه

حس میکنم از روی ترحم یا دلخوشیشون 

خواهرم این حرف نزن تو زندگی همه چی مهم بخدا لباسای بچه میبینم دلم غش میره واسشون   میگم خدایااا کی این روز میاد منم بخرم با اینکه هنوز تو دلم نیومده اما براش لباس و پتو و گیره سر گرفتم ی جعبه گیره سر براش کنار گذاشتم

من ازش معجزه میخام میدونم آدم خوبی نیستم اما بخاطر دل مامانم بهم ی نی نی سالم بده

ممنون از دعا کردنت عزیزم ان شاءالله هیچ نقصی تو زندگیت نداشته باشی

ان شاءالله اشکت از سر شوق باش عزیزم

خیلی خودم باختم 5سال منتظرم از اولین روز اقدامم از فاطمه زهرا کمک خاستم تا امروز در همه اماما رو زدم گدایی کردم اینهمه دلم شکست صبح ظهر غروب گریه کردم گفتم حتمن خدا این ماه جوابم میده با اینکه خیلی غمگینم اما بازم از خدا ناامید نیستم خودش میدونه چقد دلم طبیعی باردار شدن میخاد و وضع مالیم خوب نیس ک همیشه برم دکتر

بهش گفتم خدااا راضیم زندگیم این باش اما بچه بده کسی دلم نشکنه هر کس و ناکسی بهم بگه روزی تو فاطمه

حس میکنم از روی ترحم یا دلخوشیشون 

خواهرم این حرف نزن تو زندگی همه چی مهم بخدا لباسای بچه میبینم دلم غش میره واسشون   میگم خدایااا کی این روز میاد منم بخرم با اینکه هنوز تو دلم نیومده اما براش لباس و پتو و گیره سر گرفتم ی جعبه گیره سر براش کنار گذاشتم

من ازش معجزه میخام میدونم آدم خوبی نیستم اما بخاطر دل مامانم بهم ی نی نی سالم بده

ممنون از دعا کردنت عزیزم ان شاءالله هیچ نقصی تو زندگیت نداشته باشی