2777
2789
عنوان

دلم زایمان طبیعی می‌خواد 😭 با تجربه ها کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 159 پست

ووی طبیعی خیلی وحشتناکه که.

زنعموم طبیعی زایمان کرد.الان کلی ناراحته از ببخشید گ.شاد شدن.

فقط یگبارم زایمان کرد .خیلیم اذیت شد.من خاهرم جاریام همه دوربریام سزترینی هستیم و راضی.

من تو بیمارستان راحت رفتم اتاق عمل دراز کشیدم از اتاق بغلی صدتی هوارهوار میومد بیچاره طبیعی بود بعد باهم تو یه اتاق بودیم میگفت غلط کروم پشیمونم 

بعد زایمانم نمیتونی تا دوماه رابطه داشته باشی😂

بهتر😂😂😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته با سزارین شکم آویزون میشه ؟ 

والا من که از جلو عقب صافه صافم تازه اصلا جاش نمیمونه در حد یه خط خیلی باریک که یکم سفیده همین 

به نظر من رایمان فقط سزارین عالیه عالی

دختر من دهانه رحمش باز بود استراحت مطلق بود حلقه براش گذاشت ۳۵ هفته که شد دکتر حلقش رو دراورد نمیدون ...

خداروشکر که نی نی جان سالم دنیا اومد

باید میزاشت حداقل ۳۷هفته درش میورد خداروشکر بخیر گذشت

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

کاش می‌شد یبار ببری بخش زایمان و‌نشونش بدی😂

😂😂😂😂🤦

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

چقدر خوب که راضی اید. کدوم بیمارستان بودین؟

من قزوین بیمارستان دهخدا رفتم

از معاینه و طبیعی فراری بودم ولی ته دلم میخاستم به عنوان ی زن ببینم چطوریه 

ببین درد داره بخصوص وقتی ۷ تا ۱۰ سانت میخاد بازشه و البته از ۹ به بعد که بهت زور میاد

من جیغ میزدم و هم زمان زور میزدم اگه اخراش زور بزنی سریع میبرنت برای زایمان

حتی وسطاش گفنم بی حسم کنید که ماما گفت نکن تحمل کنی زودتر زایمان میکنی منم گوش کردم

ولی ماما همراه بگیری خوبه من نگرفتم اخه میگفتم برم دردم زیاد بشه میگم ببرن سزارین دکترمم گفت دستم باز نگران نباش

ولی دکترم و ماما شیف گفت تحمل کن ی پروسه اس که خدا برای ی زن گذاشت تحمل کن

ضربان قلب بچمو همش چک میکردن 

من وقتی زورام شروع شد از ترس ادرار و مدفوع یکم استرس داشتم ولی بهم گفتن اصلا اهمیت نده هرچی داری همونجا خالی کن چون خیلی کمک میکنه

اصلا زور میاد زور بزنی این چیزا توش گم‌ میشه

بازم اگه لگنت خوبه و دهانه رحمت زود باز شد برو طبیعی

اگه نه که برو سزارین

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین

بعد از هفت ماه خییلی فعالیت داشته باش. اصلنم نترس. بگو برات بی دردی میزنن اصلا دردهای اصلی متوجه نم ...

من بیمارستان دولتی بودم البته بیمارستان زنان و زایمان هم بود اما بیحسی هیچی نداشتن

من خصوصی بودم گلم.دکتر خودمم بالا سرم بود. هرچقدرم خوب باشه بیمارستان زور زدنو ک خودت باید بزنی. مام ...

اره زور زدن باید خودت انجام بدی

ولی پرنسل و دکتر خیلی مهمه 

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین

من قزوین بیمارستان دهخدا رفتم از معاینه و طبیعی فراری بودم ولی ته دلم میخاستم به عنوان ی زن ببینم چ ...

ظاهرا لگنم پهنه.. دیگه نمی‌دونم دهانه اش چطور باشه. دعا کن از پسش بربیام

من عوض شدم ولی ؛ تو حسین (ع) بچگیمی   
کی گفته با سزارین شکم آویزون میشه ؟  والا من که از جلو عقب صافه صافم تازه اصلا جاش نمیمونه در ...

گوشتت ماشاءالله خوب بوده گلم. بعضیا خیلی ناجورن

کلا تحرکت زیاد باشه و دو ماه اخر پیاده روی کنی خیلی عالیه 

و زودتر زایمان میکنی

ورزشای مخصوص انجام بده

من ۱ ونیم بهم امپول فشار زدن دردام شروع شد 

اولاش کم بود بعد به مرور زیاد شد ولی اخراش خیلی بیشتر شد 

بغلی من زوراش رسید زور نمیزد با اینکه زودتر از من دهانا رحمش باز شد 

ولی من چون زور زدم با ۵ تا زور بردنم اناق زایمان اونجام با ۴ تا زور بچم اومد

الان بخیه هام میسوزه و درد دارم ولی جوری نیست کا شیاف بزنم یا ناله کنم 

شیرمو میدم راه میرم کارامو میکنم 

بلاخره بخیه درد داره

من شوهرمم اصرار به طبیعی داشت 

خودمم دلم میخاست تحملش کنم اوابل میترسیدم اخراش بارداریم دیگه اهمیت ندادم گفتم هرجی قسمتم باشه همونه

و من تلاشمو میکنم

میدونی الان ی حس پیروزی دارم که تونستم طبیعی بیارم واقعا حس مبکنم برنده شدم😀😀

کلا تحرکت زیاد باشه و دو ماه اخر پیاده روی کنی خیلی عالیه  و زودتر زایمان میکنی ورزشای مخصوص ...

اره واقعا حس برنده شدن داره😁 کی زایمان کردی عزیزم

اره واقعا حس برنده شدن داره😁 کی زایمان کردی عزیزم

من ۴ مهر😁

الان خونه مامانمم میدونی پروسه شیر دادن و بیداری واقعا سخته