2777
2789
عنوان

دلم زایمان طبیعی می‌خواد 😭 با تجربه ها کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2539 بازدید | 159 پست
چ عالی 😍👌🏻

دکتر،ماما،بیمارستان خصوصی.مهمن.استانه دردت اگه خیلی کمه،خب بیخیال،اما واقعا ترسی نداره،بچمم هم لاغرنبود که بگم واس همین راحت بودم،۳/۵۵۰بود

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم از وقتی زایمان کردم با یه عطسه ببخشیدا میگم. ادرارم میریزه.نمیتونم نگه دارم. بخاطر زورایی که تو زایمان زدم. ادم فکر میکنه از اولش بهتر شده ولی هیچوقت شوهر آدم نمیاد بگه خیلی زشت شده یا گشاد.اون زمان خیلی به حرف بقیه گوش کردم و پول نداشتم برم سزارین مجبوری رفتم طبیعی.ریسک طبیعی خیلی بالاست.میدونی چقدر از بچه هاحین زایمان اکسیژن به مغزشون نمیرسه و اسیب مغزی میبینن. اینارو نمیگم ته دلتو خالی کنم. میگم چون کسی از بدیاش نمیگه. 

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
من سر زایمان دومم خود ماما در عجب بود میگف واقعا اولی رو طبیعی آوردی اونقدرا من مثلا بدنم خراب نشدش ...

اینجا همش نظرمنفی راجع به طبیعی میدن،دیگه یکی نیس که از عوارض سزارین و کمردرد و سردرد های وحشتناکی و چسبندگی رحمش بگه.

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
من سر زایمان دومم خود ماما در عجب بود میگف واقعا اولی رو طبیعی آوردی اونقدرا من مثلا بدنم خراب نشدش ...

عزیزم چون جزو ژنتیکای خوبی و گوشتتون خوبه. متاسفانه درصد خیلی کمی مثل شما هستن

دکتر،ماما،بیمارستان خصوصی.مهمن.استانه دردت اگه خیلی کمه،خب بیخیال،اما واقعا ترسی نداره،بچمم هم لاغرن ...

من میخوام برم بیمارستان خاتم . از تون موقع ک مامان شدم آستانه دردم خیلی بیشتر شده.. ماشاءالله ۳۵۰۰ سخت نبود؟؟

من عوض شدم ولی ؛ تو حسین (ع) بچگیمی   
من خودم از وقتی زایمان کردم با یه عطسه ببخشیدا میگم. ادرارم میریزه.نمیتونم نگه دارم. بخاطر زورایی که ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم … دکترت خوب بود ؟ لگنت اینارو خوب چک کرد؟

من عوض شدم ولی ؛ تو حسین (ع) بچگیمی   

اگه یه نفر یه تجربه ای داشته بهتره به اشتراکش بزاره. تجربه ی منم این بود. به دردش نمی ارزید. اگه یه نفر از طبیعی راضیه قرار نیس همه راضی باشن. ایشون گفتن طبیعی میخوان چون من خودمم طبیعی بودم خواستم بگم این معایبم داره. تصمیم خودشه ما ک اینجا زورش نمیکنیم. بدن خودشه. یا علی

زایمان طبیعی ربطی به بیمارستان نداره. اول و اخر خودت زور میزنی به دنیا میاری. فقط موقع اومدن سر بچه ...

اتفاقا خیلی به بیمارستان و پرنسلش بستگی داره

از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری

من ۳ روز زایمان طبیعی کردم

پرنسل عالی

بعد توی بیمارستان دولتی اگه تاریخی که گفته دردت بگیر و دکترت باشه میاد بالا سرت برای بخیه و زایمان

وگرنه انترنتا و ماماها میان 

۹۰ درصد دکتر خودت نمیاد هرکی شیفتش باشه میاد و شک نکن دل نمیسوزونن

بعد جراح و دکتر زنان داریم یکی برمیداره شکاف میده تا مقعد یکی مورب بخیه میزنه 

بعد جراح و متخصص کجا و انترن و ماما که دورع میبینن کجا 

بعد موقعه زور زدن تو دولتی همش انترنا میان معاینت میکنن ولی تو خصوصی فقط ی ماما که شیفتش میاد بالا سرت 

هیچ وقت بیمارستان خصوصی با دولتی یکی نکنید

تازه رسیدگی موقعه درد و بعدش زمین تا آسمون فرق میکنه

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین

عزیزم خیلی ناراحت شدم … دکترت خوب بود ؟ لگنت اینارو خوب چک کرد؟

اره عزیزم من لگنم خیلی پهنه دکترم از اول میگف طبیعی. سزارین گف آزاد فقط قبول میکنم